Perú, Nasca i Ica

Abandonar l’Illa del Sol va ser difí­cil… per què no estar-hi uns quants dies més??? però si volia continuar visitant altres llocs, no hi havia més remei.
Després d’una marató de combinació de busos, i de quasi quedar-nos al mig del llac quan el motor de la barca es va parar… de Copacabana, a Puno (ja Perú), de Puno a Arequipa. A la nit, canvi de bus i cap a Nasca. Arribant a Nasca al matí­ del dia segí¼ent.
D’entrada no tenia gaire interés a anar expressament a Nasca per veure les lí­nies, però al venir de pas, vaig parar-hi. Agafes un bus que et deixa al mig de la carretera (desert) i hi ha un mirador i un turó des d’on es poden veure algunes figures… però crec que si no es sobrevola amb avioneta, no s’aprecia bé el què suposa i com que no ho vaig fer doncs em vaig quedar només amb alguna foto…

O aquesta de la Wikipèdia :)

De fet, la idea era arribar a Huacachina, l’oasis al mig del desert, a 5 minuts de Ica. I com a tots els paradisos, mai en voldries marxar… si bé hi ha gent que arriba allí , fa el tour en buggy i sandboard, i marxa a la tarda, jo hi vaig estar 4 dies, aprofitant per acabar de publicar la web del Backpackers San Pedro, l’hostal d’Atacama. Relax, relax, relax.

Sembla increí¯ble el gran desert que hi ha al litoral sud de Perú, Nasca i Ica… amb dunes de sorra blanca espectaculars!!! Al Sí hara has d’entrar desert endins per veure-les i aquí­ estan per tot arreu… i clar, amb l’Oceí  Pací­fic a l’altre costat… increí¯ble!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.