Argentina, TIC i educació

Grí cies a l’ajuda de l’Anaclara, amb qui vam treballar junts al IV Congrés, de la CiberSocietat, m’han convidat a participar en algunes activitats formatives aquí­ a Argentina. A Oberí¡, Posadas i Rosario. Concretament, una sessió sobre entorns digitals en educació, en el marc de la presentació de la Diplomatura en Tecnologí­as de la Información y la Comunicación en Educación, una sessió del curs de capacitació del Ministeri de Cultura i Educació (aquí­ la presentació), i un taller d’usos de blogs per a docents a Rosario.

Al diari Cruz del Sur, vaig explicar una mica les meves idees sobre aquests temes:

Fins i tot seguint aquesta idea dels contactes i els sis graus, em permetrí  conèixer i compartir moltes experiències del meu í mbit i interès professional aprofitant el pas per Argentina. Una bona manera de combinar la part viatgera amb la part professional!!

Han estat uns dies increí¯bles, amb una gent encantadora que m’ha tractat de meravella, que són uns cracks i que estan fent mil coses en l’ús de TIC i educació,  realment molt actius en aquest sentit, formant i capacitant a professors, visitant escola per escola…   I a més a més he tingut l’oportunitat de conèixer aquesta fantí stica proví­ncia del Nord d’Argentina (Misiones), terra amb paisatges espectaculars, i traces Guaranis per tot arreu.

7 comments

 1. anna

  che, que grande!

 2. anna kinter

  Olé mi hermano!!

 3. Txell i Xavi

  Doncs sí­! Que gran!!!! Què millor que poder compaginar professionalitat amb oci! Sona fantí stic! A seguir disfrutant!

 4. francesc

  viste, es recopado :)

 5. Gloria Balague

  Fantastic Xesco!!!
  Gloria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.