Argentina, el diluvi i les cascades d’Iguazú

Va ploure tot el dia només arribar a Foz do Iguaçu (part Brasilera de les cascades), i ara ja a Puerto Iguazú (Argentina) porta dos dies seguits diluviant. Ahir no vaig anar a visitar les cascades però avui no tenia més remei… si és que les volia veure. Així­ que, veient que no era l’únic, hem fet la visita sota una important tempesta amb molta pluja, llamps i trons… o sigui xops de cap a peus durant tot tot el dia. Però he conegut gent i hem anat tot el dia junts rient els uns dels altres de com regalimí vem, de com els hi quedaven els ponchos-cutre…

Doncs hem pogut visitar tot el parc, per on corria aigua per tot arreu. L’illa de San Martin l’han hagut de tancar per l’alt nivell de l’aigua. Això sí­, xops i morts de fred, però rient!

Les Cascades d’Iguazú estan competint per ser una de les noves 7 meravelles naturals del món, i segur que s’ho valen. Així­ que us deixo un altre ví­deo (de la part brasilera), i algunes fotos de la part Argentina.

Iguazú Falls - Argentina Iguazú Falls - Argentina
Iguazú Falls - Argentina Iguazú Falls - Argentina
Iguazú Falls - Argentina

I res millor que acabar el dia estenent la roba (segur que no s’eixugarí …) i fent un mate!!

4 comments

 1. Sara

  Holta a tots!

  Em dic Sara i sóc una estudiant d’últim curs de turisme a l’Escola d’Hoteleria i Turisme CETT, a Barcelona. Estic fent el Projecte Final de Carrera sobre les tendències a l’hora de donar la VOLTA AL Mí“N.

  Com a punt de partida de l’estudi estic buscant gent que hagi fet la volta al món per passar-lis una petita enquesta (prometo que és mooolt curta). Necessito bastantes persones per obtenir uns resultats fiables i no és gens fí cil, així­ que us demanaria (casi suplicaria) a aquells que hagueu fet aquest gran viatge (per enveja sana dels que encara estem aquí­) que colaboreu amb mi.

  Em comprometo a fer-vos arribar una copia del treball un cop estigui acabat i sobretot, a posar-vos als AGRAíMENTS, qui es podrí­a negar a tenir aquest honor?

  Us deixo el link directe a l’enquesta i al blog que he creat on aniré penjant les conclusions que vagi treient.

  Link enquesta: http://www.encuestafacil.com/RespWeb/Qn.aspx?EID=682509
  Blog: unavueltaalmundo.crearblog.com

  Salutacions,

  Sara

 2. Maria

  Quina maravella de viatge i de ruta t’has organitzat!!! Moltes felicitats pel bloc i per l’experiencia!

 3. francesc

  Fet Sara :)

  Moltes grí cies Maria, m’alegro que t’agradi!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.