Arribada a Seattle

Seguint la Teoria dels 6 graus de separació, i gràcies a la Glòria, trobem una família que ens acull a Port Orchard, Seattle. Poder-se sentir com a casa un dies ens dóna un confort i tranquil·litat que ja trobàvem a faltar.

Comença l’estiu, s’aproxima la celebració del 4 de juliol, etc. i per tant les barbacoes, picnics al parc i excursions pel voltant, són d’allò més autèntic. Els nens, que no havien estat mai a Estats Units, flipen amb tot el què van veient, i nosaltres bastant també. Començant per la pròpia nevera (aquesta fins i tot fa cafè), passant per la mida del pot de formatge philadelphia i altres aliments, als cotxes, cases, etc.

Després de molts contactes a través de la plataforma d’intercanvi d’autocaravanes, RVworldwide hem trobat una família que ens deixa el seu cotxe tot terreny a canvi de deixar-li la nostra autocaravana a Barcelona. Així que durant 30 dies tindrem un vehicle a la nostra disposició. I a diferència d’altres països, aquí sense cotxe estan bastant limitat… ja sigui per anar al super o per passejar pels immensos parcs Nacionals. L’aventura d’anar de Seattle a Vancouver en bus a recollir el cotxe, el dia després d’arribar a Estats Units, i tornar conduint, ha generat certes suspicàcies a la policia fronterera que em va tenir parat bastant estona per assegurar-se que la història que li explicava que un amic m’havia deixat el cotxe, que anava sol perquè la família s’havia quedat a Seattle, etc. era vertadera. Aquí un petit resum en vídeo:

La idea és visitar 4 parcs nacionals, dos a Seattle (North Cascades i Mount Rainier) i dos a Canadà (Banff i Jasper), dormint als càmpings dels propis parcs. És una manera de viatjar que ens agrada molt i aquí hi ha les infraestructures i condicions per fer-ho de manera molt còmoda (si tens cotxe).

L’ùnic però, són les condicions climàtiques que puguem trobar. Si bé estem a l’estiu, encara hi pot haver dies de baixes temperatures, sobretot als parcs, i ens preocupa el fred que pugui fer a la tenda de nit… així que gràcies a Craigslist i les Thrifty stores (botigues de segona mà) trobem tot el material que ens falta, inclòs dos edredons d’hivern.

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.