Hundredrooms, fàcil trobar apartaments al millor preu

Hundredrooms - allotjaments

Hundredrooms - allotjaments

S’ha presentat una nova plataforma Apartamentos para vacaciones Hundredrooms que ofereix resultats de cerca de diferents plataformes.

Ells s’encarreguen de comparar els preus dels apartaments entre més de 100 webs perquè la reservis al millor preu. Entre les plataformes més famoses hi ha Booking.com, 9flats.com, only-apartaments, HouseTrip, Airbnb, HomeAway, etc. Tu tries el destí­ turí­stic i a partir d’aquí­ podrí  comparar diferents allotjaments en funció del que millor s’adapti a les teves necessitats.
Utilitzen diferents filtres per ajudar-te a perfilar el què necessites, com si té pí rquing, rentadora, si s’accepten animals de companyia, cuina equipada, wifi, etc.
Com que hi ha un procés de verificació i selecció personal, si necessites una reserva urgent cal utilitzar el filtre de reserva immediata. També ofereix un sistema d’alertes, i en cas que apareguin nous preus, el sistema t’avisa.
Per exemple, ara estem a Finlí ndia amb un grup de més de 50 persones repartides per diferents apartaments a la ciutat de Turku i que ha estat molt difí­cil organitzar-ho logí­sticament, amb aquesta plataforma hagués estat tot molt més fí cil!

Actualment, aquest tipus d’allotjaments és un dels que té més èxit i per exemple, entre el públic més jove, que no ha conegut ni Couchsurfing, aquesta opció és la seva primera elecció. I per altra banda, essent un mercat tant atractiu per qui vol llogar una habitació o un apartament per temporades, les plataformes faciliten tant aquesta tasca que el nombre d’anuncis i allotjaments ja és immens. Així­ que poder comptar amb un recurs com Hundredrooms que t’ajuda a filtrar i triar el millor preu és una gran ajuda per a molt viatgers.

Hundredrooms - allotjaments

HundredRooms compara mí¡s de 3.135.413 de apartamentos en 100 webs distintas http://www.hundredrooms.com/

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.