rutabaobab 5fingers

Vibram fivefingers de llana

rutabaobab 5fingers
Després d’un mes provant aquest nou calçat per la ciutat de Barcelona i voltants, només puc que dir-ne meravelles!! Ja fa dos anys que em van enviar les Vibram 5 Fingers Spyridon per provar, i és un dels meus calçats d’estiu preferits. I poder provar aquest nou model de llana, pensat per l’hivern, ha mantingut al 100% les expectatives.
En primer lloc recordar que es tracta d’un calçat minimalista / barefoot, que intenta aproximar-se al màxim al fet d’anar descalç, oferint una sola mínima per protegir el peu en diferents terrenys. Això és un canvi important que requereix una certa adaptació segons les característiques de cadascú, però un cop t’hi acostumes és realment còmode. I concretament aquest model de llana, Vibram CVT-Wool, és impressionantment còmode. Des del primer moment notes l’escalfor de la llana, la suavitat del material i la flexibilitat del calçat. Fins i tot molt còmode per anar amb bicicleta (depenent dels pedals, clar).
L’única “pega” que de moment li he trobat és que pel carrer, a la feina, al super o a la farmàcia, tothom et mira els peus i fa cares estranyes. Però com que a mi m’és completament igual, aquesta pega queda eliminada :)
rutabaobab5fingers
rutabaobab5fingers03
rutabaobab5fingers04
rutabaobab5fingers05
p.d: m’encanta aquesta il·lustració que fa reflexionar sobre qui és l’estrany, qui porta sabates de 5 dits o qui en porta de convencionals.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.