Vibram fivefingers de llana

rutabaobab 5fingers

rutabaobab 5fingers
Després d’un mes provant aquest nou calçat per la ciutat de Barcelona i voltants, només puc que dir-ne meravelles!! Ja fa dos anys que em van enviar les Vibram 5 Fingers Spyridon per provar, i és un dels meus calçats d’estiu preferits. I poder provar aquest nou model de llana, pensat per l’hivern, ha mantingut al 100% les expectatives.
En primer lloc recordar que es tracta d’un calçat minimalista / barefoot, que intenta aproximar-se al mí xim al fet d’anar descalç, oferint una sola mí­nima per protegir el peu en diferents terrenys. Això és un canvi important que requereix una certa adaptació segons les caracterí­stiques de cadascú, però un cop t’hi acostumes és realment còmode. I concretament aquest model de llana, Vibram CVT-Wool, és impressionantment còmode. Des del primer moment notes l’escalfor de la llana, la suavitat del material i la flexibilitat del calçat. Fins i tot molt còmode per anar amb bicicleta (depenent dels pedals, clar).
L’única “pega” que de moment li he trobat és que pel carrer, a la feina, al super o a la farmí cia, tothom et mira els peus i fa cares estranyes. Però com que a mi m’és completament igual, aquesta pega queda eliminada :)
rutabaobab5fingers
rutabaobab5fingers03
rutabaobab5fingers04
rutabaobab5fingers05
p.d: m’encanta aquesta il·lustració que fa reflexionar sobre qui és l’estrany, qui porta sabates de 5 dits o qui en porta de convencionals.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.