Moscow, la ciutat amagada.

moscou-rutabaobab
Aquesta ciutat Russa va ser el punt I final del meu viatge de volta al món abans d’agafar el darrer vol cap a Barcelona, al juny del 2011.
Pot semblar una ciutat freda, distant i gris, però visitar Moscou en els mesos d’estiu l’omple de llum, de vida i de color.
Visitar la plaça Roja, amb el Kremlin i la catedral de fons, són els emblemes més pintorescos. Però el què realment val la pena és conèixer algú d’allí  que et pugui trencar la barrera comunicativa i aquells preconceptes de ciutat grisa i freda, i et guií¯ i et descobreixi una ciutat molt interessant. Per exemple, el museu d’història de la ciutat amb carnet d’estudiant l’entrada costa 2 euros.
El metro és espectacular i si portes un mapa a la mí , és fí cil que t’ajudin a agafar la direcció que necessites ja que prí cticament no hi ha cap indicació en anglès i costa un mica ubicar-s’hi.
Uns dies a Moscou, acabant la travessa de Rússia, van servir per visualitzar, tranquil·lament i sense pressa, que el viatge s’acabava… havia estat com una primera aterrada, abans d’arribar a Barcelona i també per descansar del llarg trajecte de tren (venia des de Beijing), assimilar hores de jetlag i deixar la motxilla quieta per uns dies.
moscou-rutabaobab
moscou-rutabaobab
moscou-rutabaobab
Altres viatges a Rússia:
Transiberií  Irkutsk i llac Baikal Rússia

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.