Yellowstone National Park – 2a part

Yellowstone Rutabaobab
Llegeix la primera part Yellowstone National Park 1a part)

Un del geysers més famosos, Old Faithful, que erupciona cada 90 minuts amb bastant bona precisió, pot arribar als 56 metres d’alçada. I clar, és un dels llocs més visitats i que ja té una graderia perquè la gent segui en rotllana a veure l’espectacle, a una distí ncia prudencial.

Ja vaig dir que era una zona amb alta concentració d’aigí¼es termals i geysers i és ben curiós com cada any hi ha imprudents que toquen l’aigua i en surten greument escaldats… Són llocs sagrats pels indí­genes que hi vivien i en algunes ocasions servien per rituals d’incineració.

I tot i que en aquesta època de l’any bastants dies feia impressionants tempestes de mitja tarda, eren oportunitats úniques per veure els paisatges amb una llum especial, amb l’arc de san martí­ doble i complert o fins i tot fotografiant llamps.

Yellowstone Rutabaobab
Yellowstone Rutabaobab
Yellowstone Rutabaobab
Yellowstone Rutabaobab
Yellowstone Rutabaobab

El Yellowstone Grand Prismatic
és el hot spring més gran d’Estats Units i el tercer del món, la postal tí­pica d’aquest parc nacional. Uns colors realment espectaculars i que per veure sencer, el millor és entrar per la part sud del Midway Geyser Basin, i quan s’arriba a l’alçada del llac, pujar la muntanya que queda a l’esquerra del camí­. í‰s bastant dret i hi ha molts caminets diferents que pugen a munt… no cal preocupar-se gaire, tant sols pujar a munt fins passar l’alçada dels arbres més alts i veure’l perfectament des de sobre.

Yellowstone Rutabaobab
Yellowstone Rutabaobab
Yellowstone Rutabaobab
Yellowstone Rutabaobab
Yellowstone Rutabaobab
Yellowstone Rutabaobab
Yellowstone Rutabaobab
Yellowstone Rutabaobab
Yellowstone Rutabaobab
Yellowstone Rutabaobab
Yellowstone Rutabaobab
Yellowstone Rutabaobab
Yellowstone Rutabaobab
Yellowstone Rutabaobab
Yellowstone Rutabaobab
Yellowstone Rutabaobab

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.