Guanyadors llibre La Vuelta al mundo puerta a puerta

Aquests són els posts participants al sorteig d’un exemplar del llibre, que finalment tots ells en rebran un exemplar:

Pensant en la Volta al món (íˆlia i Aitor)

No volem que arribi el cap de setmana per carregar les piles que ens fan aguantar els cinc propers dies, no volem fer el què se suposa que ens toca fer, no volem pensar en la crisi ni en cotitzar… Només volem viure, disfrutar de tot i de tothom com si la nostra existència fos limitada (que ho és), volem viure i escriure la nostra pròpia aventura, sentir-nos vius.

El seu somni de Volta al món (Marc i íšrsula)

El viatge a hores d´ara el tenim més o menys pensat, ja que al mes d´agost començarí . Encara que si hi ha d´haver canvis en el camí­, tampoc ens hi oposarem.

Un viatge a un destí­ desconegut (Iví¡n)

Sí­… ya sé que un viaje hacia un destino desconocido no es que sea algo muy original, al fin y al cabo la mayorí­a de viajes tienen como objetivo conocer nuevo lugares. Pero con ”destino desconocido” pretendo ir mí¡s allí¡ de simplemente un lugar nuevo, sino ademí¡s una vida nueva.

Viatge de somni a Sicí­lia (Lí­dia)

M’agraderia anar a Sí­cilia per veure els volcans actius (Etna, Strombolia, Vulcano…inclòs a Ní pols amb el Vesubi i els Camps Flégreos). Jo sóc de la Garrotxa, una terra amb 42 cons volcí nics (no n’hi ha cap d’actiu), i sempre m’ha despertat l’interès de conèixer més dels volcans, no em conformo en despertar cada dia i veure l’Aiguanegra tant tranquil.

Mar de Bering i illa petita de Diomeda (Catatrux)

Un viatge de somni seria anar a la Petita Diomedes de l’Estret de Bering, veure la seva petita escola si encara dura i jugar amb els nens a la seva neu abans de que es desfagi. Els motius són inexplicables perquè els somnis obeeixen a impulsos que la raó intenta justificar però la seva força és més instintiva que raonable Amb qui anirí­em? amb qualsevol dels de casa però només anant-hi ells ja ho viurí­em com a real a través de les seves emocions.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.