Viatge de somni a Sicília

Ens escriu la Lídia explicant el seu viatge de somni, per participar al sorteig de 3 exemplars del llibre La Vuelta al Mundo Puerta a Puerta. En el seu cas, tria Sicília, l’illa del sud d’Itàlia.

Etna - sicilia

A On? Sicília (illa italiana) – Europa.

Per què? m’agraderia anar a Sícilia per veure els volcans actius (Etna, Strombolia, Vulcano…inclòs a Nàpols amb el Vesubi i els Camps Flégreos). Jo sóc de la Garrotxa, una terra amb 42 cons volcànics (no n’hi ha cap d’actiu), i sempre m’ha despertat l’interès de conèixer més dels volcans, no em conformo en despertar cada dia i veure l’Aiguanegra tant tranquil. Busco complir el meu somni de viure els volcans de més a prop, caminar fins al cràter i veure com la lava passa pel meu costat. Sentir el Síndrome Stendhal, i quedar-me amb la boca oberta igual que quan vaig passar amb tren per davant del Llac Lemàn a Suïssa. Demostrar a la gent que els volcans “no són” tant perillosos com semblen i que també et poden regalar emocions i ajudar a complir les teves il·lusions.

Des de quan? Fa un parell d’anys que vaig conèixer l’existència d’aquests volcans tant a prop de casa!!! Jo abans volia anar a Islàndia pel mateix motiu, però Sicília em queda més a prop!!!

Etna

Perquè encara no hi has anat? Els diners és un factor important pel qual molts dels viatges que encara em queden per descobrir no s’han complert, però intentaré que no s’acabi el 2013 sense haver-hi anat.

Amb qui hi aniries? m’agradaria anar-hi especialment amb la meva parella. Crec que seria un viatge més emocionant encara si compartís la màgia amb ell. Dues il·lusions juntes no tenen preu.

Etna

Quan? m’agradaria anar-hi durant el període d’estiu per aprofitar les magnífiques platges de l’illa, i així poder-me banyar a les aigües tèbies del mar a Vulcano i als fangs brullents.

Què més en vols saber? no tinc masses dubtes sobre el viatge i l’illa en general, la conec força per les nombroses cerques sobre l’illa i també per haver realitzat un treball sobre aquesta, ja que estic estudiant turisme i el tema en general ja m’interessa.

Jo després (Francesc) de veure aquest vídeo, també m’ho apunto com a destí pendent de visitar :)

I tu, ja hi has estat? tens alguna recomanació especial sobre Sicília?

Més informació:
Sicily Wikivoyage
Oficina de Turisme de Sicília

Fotos Creative Commons: Anams, Guiusorti i Hetan hunt13

 

 

1 comment

  1. David

    después de leer los comentarios de Lidia, dan ganas de ir para allá. Además ya me comentaron que la gente de Sicilia es fantástica, con ganas de hablar con los extranjeros, así que la experiencia será más enriquecedora. Me apunto el viaje en mi lista :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.