Viatge de somni a Sicí­lia

Ens escriu la Lí­dia explicant el seu viatge de somni, per participar al sorteig de 3 exemplars del llibre La Vuelta al Mundo Puerta a Puerta. En el seu cas, tria Sicí­lia, l’illa del sud d’Ití lia.

Etna - sicilia

A On? Sicí­lia (illa italiana) – Europa.

Per què? m’agraderia anar a Sí­cilia per veure els volcans actius (Etna, Strombolia, Vulcano…inclòs a Ní pols amb el Vesubi i els Camps Flégreos). Jo sóc de la Garrotxa, una terra amb 42 cons volcí nics (no n’hi ha cap d’actiu), i sempre m’ha despertat l’interès de conèixer més dels volcans, no em conformo en despertar cada dia i veure l’Aiguanegra tant tranquil. Busco complir el meu somni de viure els volcans de més a prop, caminar fins al crí ter i veure com la lava passa pel meu costat. Sentir el Sí­ndrome Stendhal, i quedar-me amb la boca oberta igual que quan vaig passar amb tren per davant del Llac Lemí n a Suí¯ssa. Demostrar a la gent que els volcans “no són” tant perillosos com semblen i que també et poden regalar emocions i ajudar a complir les teves il·lusions.

Des de quan? Fa un parell d’anys que vaig conèixer l’existència d’aquests volcans tant a prop de casa!!! Jo abans volia anar a Islí ndia pel mateix motiu, però Sicí­lia em queda més a prop!!!

Etna

Perquè encara no hi has anat? Els diners és un factor important pel qual molts dels viatges que encara em queden per descobrir no s’han complert, però intentaré que no s’acabi el 2013 sense haver-hi anat.

Amb qui hi aniries? m’agradaria anar-hi especialment amb la meva parella. Crec que seria un viatge més emocionant encara si compartí­s la mí gia amb ell. Dues il·lusions juntes no tenen preu.

Etna

Quan? m’agradaria anar-hi durant el perí­ode d’estiu per aprofitar les magní­fiques platges de l’illa, i així­ poder-me banyar a les aigí¼es tèbies del mar a Vulcano i als fangs brullents.

Què més en vols saber? no tinc masses dubtes sobre el viatge i l’illa en general, la conec força per les nombroses cerques sobre l’illa i també per haver realitzat un treball sobre aquesta, ja que estic estudiant turisme i el tema en general ja m’interessa.

Jo després (Francesc) de veure aquest ví­deo, també m’ho apunto com a destí­ pendent de visitar :)

I tu, ja hi has estat? tens alguna recomanació especial sobre Sicí­lia?

Més informació:
Sicily Wikivoyage
Oficina de Turisme de Sicí­lia

Fotos Creative Commons: Anams, Guiusorti i Hetan hunt13

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.