Viatge a Tailí ndia, natura i submarinisme

Tailí ndia Rutabaobab

Estreno una nova categoria al blog per anar publicant aquelles consultes que rebo per email sobre on anar, què veure, i com organitzar segons què. Crec que com que poden ser d’interès a altres persones tindrí  sentit si les publico aquí­ i hi enllaço les parts del viatge corresponents, tot i que evidentment no serviran per a tothom, la idea general potser si. Començo amb aquesta pregunta:

Voldria fer un viatget de mes o mes i mig. Voldria que fos un destí­ segur per a una noia sola, cí lid i que hi pugui fer immersió (ni que sigui part dels dies). M’atrau més la natura que la ciutat. Si no hagués estat a les Galí pagos ja ho tindria clar. Què em recomanaries?

Jo et recomanaria Tailí ndia. í‰s molt segur i tranquil, i estí  molt preparat pel turisme, mantenint preus baixos i llocs increí¯bles. Pots combinar el turisme de monestirs, monuments i ciutats amb platges i reserves naturals. Jo vaig estar a Koh Phi Phi, i tot i ser molt turí­stic, és una reserva marina i el mar és espectacular. Després vaig estar a fent submarinisme a Koh Tao, que és un s’expedeixen més certificats de busseig del món casi, ja que és molt barat i el fons del mar és força atractiu. La part sud de l’illa és més tranquil·la i hi ha un centre de submarinisme que fan programes que combinen el medi ambient amb la immersió i surt més barat fer immersió amb ells si t’hi estí s una temporadeta…
I també, des de Tailí ndia surten els creuers només d’immersió cap a Andaman, a les Similan Islands. í‰s ja un nivell econòmic més alt, però molt més exclusiu, amb molta menys gent i millors fons marins… jo no ho conec però pinta molt bé. Un amic instructor deia que era impressionant!!!

L’altra opció, que m’han recomanat però no conec, és Sharm-el-Sheikh a Egipte, una ciutat creada només pel turisme, plena de gent de tot el món que va allí  a fer immersions al Mar Roig amb un dels spots més impressionants del món… tot i que sortir de la ciutat ja pot ser més complicat anant una dona sola, la gent que va allí , no surt de la ciutat i es dedica només a immersió.

Més informació:

Posts de Tailí ndia al blog
Altres posts sobre Submarinisme arreu del món
i aquest ví­deoresum de Tailí ndia:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.