Camp in my garden, la comunitat per acampar a jardins de tot el món

Si a Couchsurfing pots dormir en sofí s de tot el món, a vegades en llits estupendus o a vegades quasi a terra, Campinmygarden.com és la comunitat per acampar al jardí­ d’altres persones. Una nova plataforma per compartir casa (en aquest cas jardí­) i dormir sota les estrelles a qualsevol lloc del món.

De moment no hi ha gaires llocs on triar, i a Catalunya només un usuari. El propietari pot posar-hi un un preu simbòlic (uns 7 euros per nit) i oferir els serveis que cregui convenient… No em queda clar si has de portar-te la tenda o hi ha llocs que te la cedeixen. Veurem si realment val la pena o seguim amb Couchsurfing.

Campinmygarden.com is the only online garden camping community in the world. It was launched in April 2011 with an open invitation to all. As a member of this community you can advertise your own garden as a campsite and/or book accommodation in other community members’ gardens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.