Casa Cuadrau, un lloc mí gic al Pirineu

retiro de yoga

Annapurna Circuit

Una de les fotos que més m’agrada del viatge, és aquesta al punt més alt de l’Annapurna Circuit. Per una banda, perquè Nepal i en concret aquests 15 dies de trekking, va ser una de les millors experiències. I alhora per haver conegut a en Dani i compartir alguns dies amb ell allí .

A la tornada, ens vam tornar a trobar l’estiu passat a Casa Cuadrau, al petit poble de Vió al Pirineu d’Osca. El seu projecte personal era reconstruir una antiga casa de pagès i transformar-la en alberg rural i centre de ioga. I ho ha aconseguit!! El vam estar ajudant amb les obres, amb la web i visitant els magní­fics entorns del poble de Vió. í‰s curiós com pots estar a l’altra punta del món, i per casualitat, enmig d’un camí­ et trobes algú tant interessant i que a la tornada dels respectius viatges, pots seguir en contacte i ajudant-se mútuament.

Casa Cuadrau Yoga y cocina Obres Casa Cuadrau
Casa Cuadrau Aí±isclo retiro de yoga
Casa Cuadrau Yoga Casa Cuadrau Trekking Pirineos

Casa Cuadrau Yoga Casa Cuadrau Espacios multidisciplinares

Ja anuncia el programa que preparen per aquest estiu. L’entorn és idí­l·lic (a tocar del Caí±ón de Aí±isclo) i la calma i tranquil·litat, absoluta. Però si a més a més comparteixes un dia amb en Dani, la seva cuina vegetariana i vols practicar ioga, meditació, trekking, etc. ja és indescriptible.

  • Retiro de Karma Yoga
  • Retiros de yoga y meditación
  • Retiro Especial ”YOGA SUTRAS DE PATANJALI Y Tíš” con James Boag
  • Retiro Especial ”BHAGAVAD GITA Y Tíš” con James Boag
  • Taller de clown y consciencia corporal con Diana Gadish

Casa Cuadrau, centro de Retiro de Yoga, Arte y Naturaleza ofrece retiros basados en la prí¡ctica de yoga y meditación, siguiendo un estilo de vida sencillo, reconectando con la naturaleza y con nuestra esencia mí¡s pura.

Ha sido largo pero hermoso el proceso transformar una auténtica ruina en un centro de yoga, arte y naturaleza, un albergue rural y un restaurante biológico. Queremos agradecer de corazón a todos los que nos habéis y seguí­s ayudado a hacer esto posible.

En esta primara fase contaremos con 14 plazas en dormitorios compartidos. Para los que lo prefieran, también pueden alojarse en una de las casitas rurales de Vió o Buerba, y participar igualmente en las actividades que ofrecemos. Los retiros son generalmente de una semana de duración, aunque también podéis venir un dí­a a comer, tomar una clase de yoga, meditar o dar un paseo con nosotros.

Aprovechamos también para que le echéis un vistazo a nuestra website www.casacuadrau.org que estí¡ recién salida del horno y al Facebook, donde pondremos las últimas noticias, muchas fotos y todo lo que vaya saliendo en el camino.

Encara queden places per als cursos i estades d’aquest estiu, així­ que mira la web, i si t’animes, contacta’ls!!

http://www.casacuadrau.org/
Calle íšnica s.n.
22375 – Vió – Huesca – Spain
(+34) 645 830 346
(+34) 622 016 648
info@casacuadrau.org

Logo Casa Cuadrau

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.