Kathmandú, un espejo en el cielo

Nepal va ser un dels paí¯sos que més em va agradar… i de fet, quan m’ho pregunten, sempre el dic el primer. Aquella mí gia que té índia, però amb molta més tranquil·litat… i sobretot, sobretot, la seva gent i els seus paisatges, les MUNTANYES!
I part d’això també és el que un dia deuria captivar a Vicki Sherpa per dedicar-hi la seva vida, i que ara Iciar Bollain reflecteix en aquesta pel·lí­cula.

Katmandú, un espejo en el cielo.
A principios de los aí±os 90, Laia, una joven maestra catalana, se traslada a Katmandú, la capital de Nepal, como voluntaria en una escuela local. Pronto descubrirí¡ una pobreza extrema y un panorama educativo desolador que ademí¡s deja fuera a los mí¡s necesitados. Tras contraer, a su pesar, un matrimonio de conveniencia para legalizar su situación, Laia se embarca en un ambicioso y personal proyecto pedagógico en los barrios de chabolas de Katmandú. En seguida se enfrenta a la evidencia de que no puede hacerlo sola. Pero también se encuentra con un hermosos regalo que no esperaba: enamorarse del desconocido con el que se ha casado. De la mano de su amiga y joven maestra Sharmila, Laia emprende un viaje que la llevarí¡ hasta el fondo de la sociedad nepalí­ y también hasta el fondo de sí­ misma.

Katmandú, la pelí­dcula.

3 comments

 1. inocuo

  Pot estar bé, però millor buscar-la en versió original, el doblatge…

 2. francesc

  jejeje sips, sempre ens quedarí  el Floridablanca :)

 3. Txell

  Hi ha viatges que poden canviar-te la vida… i la d’altres! I quanta raó…
  Aquesta peli no me la perdo!
  Records des de Hoi An.

  Txell

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.