La volta al món porta a porta

rutabaobab

Abans de començar el viatge, i amb la idea de viatjar porta a porta intentant que aquells contactes de la meva xarxa de 6 graus de separació m’acostessin a la seva cultura i al seu paí­s, ja tenia clar que d’alguna manera en volia recollir el seu testimoni. I una manera de fer-ho era a través d’entrevistes.

Com que processar tot aquest material durant el viatge era impossible, és el què estic fent ara; preparant una selecció d’aquestes entrevistes, triant i remenant entre les més de 25.000 fotografies, 300 gigues de ví­deo i 340 articles al blog.

La idea és trobar un format atractiu que reculli tot aquest material (molt encara inèdit), i d’entrada penso en un llibre de fotografies que reculli aquestes experiències i testimonis de cada paí­s. La Rosa m’estí  ajudant a fer-ho amb cara i ulls. De moment, la manera que se m’acut de resumir tot això, és amb aquest ví­deo de 3 minuts.

3 comments

 1. marc

  Waw!!

 2. Mireia Puntí

  Ei, Francesc!
  Veient aquest ví­deo, ja tinc ganes de tenir el llibre a les mans.
  Endavant!

 3. Jaume Pubill

  Amb tots els respectes, vostè treballa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.