Friktrip, la comunitat de viatgers a internet

Per casualitats de la vida, en un bungalow molt xulo a peu de la platja de Nusa Lembonghan, davant de Bali (Indonèsia) vam coinidir amb en Ramon i la Claudia, i ara que ells també han tornat, segueixen desenvolupant, promovent i difonent Frik Trip.

friktrip.com

Friktrip és un punt de trobada per a viatgers amb inquietuds de viatjar per lliure. Aquí­ hi pots compartir les teves experiències o seguir les dels altres, informar-te de destinacions que t’interessi o d’activitats ben diverses que pots fer a qualsevol lloc del món. Allotjaments, transports, gastronomí­a… de qualsevol lloc del món. Cada vegada més la gent prefereix seguir recomanacions d’altres viatgers, abans que fixar-se exclusivament amb una guia de viatges… i aquest tipus de plataformes faciliten molt trobar i compartir informació. Fes-hi un cop d’ull: Friktrip.com

 

 

1 comment

  1. Ramon

    Grí cies Xesco per aquesta nota! í‰s molt representativa i ens encanta!

    Una abraçada desde Barcelona!

    Salutacions!

    Ramon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.