Viatjar lleuger

Al blog OneBag.com (en anglès) s’han dedicat a recollir productes i explicar trucs i consells per a viatjar lleuger, preparar la maleta correctament, etc. Molt interessant i recomanable donar-hi un cop d’ull.

Ho recomanen sobretot pels segí¼ents motius: seguretat, economia, flexibilitat, serenitat i ecologia.

http://www.onebag.com/

Per conèixer que agafar i què no: només on i com, ah, això vol dir estar educat en el coneixement de la simplicitat. Frank Lloyd Wright

Luggage Sculpture

Foto CC: Roger Lynn

Alguns dels apartats recomanats són:

Més que atabalar-se per si un quilo més o un quilo menys, cal pensar que tot el què portem, ho haurem de traginar sempre… però alhora d’això en dependrí  la nostra comoditat i confort. Per estar un llarg perí­ode de temps fora de casa, cal estar el més còmode possible i tenir a mí  allò que ens faci sentir còmodes, trobant l’equilibri amb el pes. Si ens equivoquem, sempre podem enviar roba cap a casa, regalara-la o comprar alguna cosa que necessitem en un lloc determinat :)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.