Blogs de viatges als Premis Blocs Catalunya

Premis Blogs Catalunya

Estí  en marxa la fase de votacions de l’edició 2011 dels Premis Blogs Catalunya, i en la categoria de viatges hi ha una bona llista de blogs, entre ells Ruta Baobab. Tot i que el procés de votació requereix un registre o accedir amb l’usuari de facebook, només clicant al botó “facebook” sota del botó d’entrar, si us ha agradat anar seguint aquest viatge podeu votar aquest blog en aquest certamen.

Així­ doncs si entreu a http://www.stic.cat/premis-blocs-catalunya-2011/ a la columna de la dreta hi teniu l’accés. El registre és molt senzill i es pot fer amb un email i password, o sinó amb l’usuari de facebook o twitter. Després us apareix un requadre amb les 12 categories. Busqueu la de blogs de turisme i viatges i trieu el que més us agradi, que n’hi ha de molt interessants.

La llista de tots els blogs dins la categoria de Turisme i viatges:

  A un tir de pedra
  Senderisme, natura i patrimoni al Paí­s Valencií  i Pirineus
  AQUí AUSTRÀLIA
  Blog informatiu sobre Austrí lia amb apartats d’història, notí­cies d’actualitat, articles sobre la població aborigen, sobre Parcs nacionals i altres indrets poc coneguts, sobre art, sobre la seva societat multicultural…
  Bitllet de tornada
  Bitllet de tornada és un blog de viatges que neix d’unes quantes preguntes: En quin moment comença un viatge? Quan el comences a preparar a casa? Quan arribes a l’aeroport? Quan trepitges una nova ciutat? A vegades penso que el viatge comença quan ja n’has tornat…
  CONíˆIXER CATALUNYA
  Aquí­ trobareu : histories, relats de sortides , propostes d’excursions, … que fan referència únicament i exclusiva a Catalunya i/o als territoris de parla catalana. M’interessa i molt conèixer d’altres llocs del món, però en tant que catalí  vinc obligat a escombrar cap a casa, oi ?
  Fer muntanya
  He concebut aquest blog com un espai per fer-vos participar de la meva estimació per la muntanya. La muntanya és un lloc privilegiat on hi hem de buscar l’autenticitat en els retrobaments amb un mateix, amb els altres i en la natura.
  Històries 3 Delí­cies
  Històries 3 Delí­cies és una crònica sobre la Xina, des de la Xina. Indrets, cultura, viatges, actualitat, llengua, imatges i molt més. L’incloc dins la temí tica de Tirsme i Viatges, però és més que això. O si més no, és una manera diferent de fer turisme i viatjar pel gegant asií tic. í‰s la meva manera particular d’explicar el que visc i es viu a l’anomenat “paí­s del centre”. Més que un bloc per ensenyar el paí­s és un bloc per intentar entedre´l.
  malviatge
  Bloc on explico les meves petites escapades, enoturisme, experiències, …
  Paisatge i Natura
  Fotobloc sobre natura, principalment de muntanya
  R@conets
  www.raconets.cat (o .com, o .es) és un bloc, de carí cter lúdic, on es documenten raconets autèntics d’arreu del mon. Es pot trobar des d’una excursió, fins a un restaurant, bar, hotel , masia….qualsevol cosa que pugui ser un raconet. Es documentarí  qualsevol alternativa que : “¢ tingui un punt d’autenticitat, “¢ que sigui un r@conet i “¢ que hagi estat experimentada previament per l’autora del bloc. No es publica en cap cas, informació facilitada per tercers. D’aquesta manera asseguro donar una coherencia a les valoracions.
  Roda el món i torna al Born
  Bloc de viatges on recullo els llocs on he estat, ja sigui a molts o a pocs km de Barcelona. Imatges, ví­deos, recomanacions, impressions que he anat recollint pel món. La idea sorgeix del costum d’escriure en una llibreta les anècdotes, les peripècies, la gent, el menjar i els sentiments que he viscut fora de casa.
  Rodamons: la volta al món en 14 mesos!
  Bloc de viatges on es narren les aventures viscudes per la Mireia i l’Ignasi durant la seva volta al món en 14 mesos. El bloc s’actualitza periòdicament amb informació referent als viatges i al llibre publicat per Mireia Puntí­ sobre l’experiència de fer la volta al món, titulat “El viatge dels Rodamons”.
  Ruta Baobab, la Volta al món porta a porta
  16 mesos de viatge al voltant del món buscant a cada paí­s aquells contactes dins la xarxa de 6 graus de separació que poguessin acostar-me més de prop a la realitat i cultura de cada nova destinació. El blog recull aquelles impressions i experiències que més m’han cridat l’atenció així­ com un bon nombre de fotografies que les il·lustren.
  Viatge per Catalunya
  Pot un automòbil del 1985 recórrer tot el paí­s? Anem a comprovar-ho!
  Cara B. Vivències i anècdotes d’un viatges de ‘Descobrir’.
  De sempre m’ha agradat descobrir els racons del meu paí­s, que trobo tan variat i tan atractiu que, per petit que diguin que és, no te l’acabes mai. Voltant ocorren un munt de coses, i la intenció d’aquest blog és explicar-ne algunes, o moltes, que, potser, us entretindran o us ajudaran a preparar la vostra escapada. I com que cal omplir el dipòsit tot sovint, parlo també de restaurants i d’allotjaments que he trobat anant pel món. Alguns articles amb un punt poètic, d’altres molt més prí ctic.
  Deviatge.cat
  Deviatge.cat és el nou blog d’Estol.cat on es parlarí  de viatges i destinacions d’una forma especial. Aquí­ trobarí s tots els secrets d’aquell lloc que encara no coneixes però que estí s desitjant visitar. Indrets propers però alhora desconeguts del nostre territori, de nord a sud i d’est a oest. T’expliquem com anar-hi, què s’ha de veure i per què s’ha de visitar. Tan si vols relaxar-te com viure una aventura trepidant, aquí­ trobarí s el teu lloc de referència sobre viatges, i a més, en catalí .
  El Bloc dels Viatges
  La “Catosfera viatgera”: Més de 1.200 diaris, quaderns, blocs i webs de viatges en catalí . Un espai de consulta i intercanvi, creat l’any 2007, on trobar diariament informació, experiències, consells o recomanacions de paí¯sos i destinacions d’arreu del món de la mí  d’altres viatgers/es.
  El plaer de viatjar
  Un bloc ple d’idees per descobrir indrets captivadors de Catalunya i d’arreu del món. Turisme de proximitat, amb encant i per a tots els públics explicat amb rigor i esperit divulgatiu.
  Jaume Mestres. Viatges, pensaments
  Potser la meva condició natural és la de moure’m pel món en hí bitats distints. Casa a tot arreu i llar enlloc. Fent camí­, res de dreceres. Camí­ fins a la fi, si és que el cercle té un final.
  Blog Europa
  Blog Europa és una iniciativa de Televisió de Catalunya que vol mostrar la realitat social europea a través dels ulls d’estudiants catalans de Periodisme i de Comunicació Audiovisual. Els estudiants aprofiten una beca Erasmus en diverses ciutats d’Europa per explicar històries curtes en primera persona sobre la seva experiència europea. I ho fan amb aquests reportatges que trobem al blog, amb una petita cí mera de ví­deo digital d’alta definició. Són mirades subjectives, a mig camí­ entre la crònica periodí­stica i un blog de viatge, i afronten temes culturals, de costums i de maneres de viure, sobre problemes socials, multiculturalitat, fets d’actualitat, etc. A més, el 33 emet un programa setmanal, els dimarts a les 20:20h i a les 00:35h de la nit, amb algunes d’aquestes peces. Es poden tornar a veure cada diumenge a les 10:40 del matí­ al 3/24.
  CanalViatges.cat
  El bloc de CanalViatges, estí  ple d’idees, actualitat i propostes diferents, activitats aquí tiques, aèries, escapades, hotels, parcs temí tics, platges, llibres, museus, tecnologia, turisme gòtic, històric, viatges espacials i els ví­deos més divertits!
  Catalans pel món
  Aquestes són les històries de catalans que viuen a diferents parts del món. Relats en primera persona que ens expliquen l’actualitat del paí­s on resideixen, el que estí  passant a les ciutats que els han adoptat i com la gent d’altres llocs veu Catalunya. Diferents punts de vista de la realitat… des de latituds llunyanes.
  Turisme de Subirats – Penedès
  Informació turí­stica del municipi de Subirats, Capital de la Vinya, i de la regió del Penedès
  http://www.turismesubirats.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.