Phnom Penh, Cambodja

Lamentablement, la meva estada a Cambodja ha estat marcada pels visats. Havia de fer 4 visats (Xina, Rússia, Mongòlia i Tailí ndia) en dues setmanes, i m’obligava a no moure’m gaire lluny de la capital, Phnom Penh. (Burocrí cia viatgera).

Visita obligada al palau reial i a voltar amb motoreta pels voltants.

Phnom Penh Phnom Penh Phnom PenhPhnom Penh Phnom Penh Phnom Penh Phnom Penh Phnom Penh Phnom Penh Phnom Penh Phnom Penh Phnom Penh Phnom Penh Phnom Penh Phnom Penh Phnom Penh Phnom Penh Phnom Penh Phnom Penh Phnom Penh Phnom Penh Phnom Penh Phnom Penh Phnom Penh Phnom Penh Phnom Penh Phnom Penh Phnom Penh Phnom Penh Phnom Penh Phnom Penh Phnom Penh Phnom Penh

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.