La immersió nocturna Koh Tao

Si una de les millors sensacions com a esser humí  és respirar sota l’aigua, fer-ho de nit ja és insuperable. L’aventura comença amb un curt trajecte amb barca gaudint de la posta de sol i preparant l’equip; l’única diferencia és que utilitzes una potent llanterna. Desinfles l’armilla i comences a submergir-te quan el sol ja s’ha post però hi ha una mica de llum. En fotografia li diuen l’hora mí gica. Passats uns 15 minuts la foscor a 20 metres de profunditat ja és majúscula, ara només veus allò que tu decideixes il·luminar amb la llanterna; la resta, passa desapercebuda. I això és la mí gia; decidir el què vols veure enlloc d’estar atabalat amb multitud d’estí­muls.

Durant el dia, sota l’aigua tens milers d’estí­muls, peixos voltant per tot arreu, roques coralls a dreta i esquerra, barques passant per la superfí­cie… Però de nit es passa al minimalisme subaquí tic, focalitzant en els petits éssers viu que habiten les roques i coralls o els grans peixos que de nit es mostren més actius, però d’un en un i amb tota la calma i tranquil·litat del món.

També de nit és quan el plí ncton, aquells diminuts éssers que ens proporcionen quasi el 50% de l’oxigen a la superfí­cie, apareixen il·luminats i a mesura que nedes sota l’aigua ells brillen com un núvol de guspires de llum! De nou, mí gia!

Passats 55 minuts i la parada tècnica als 5 metres de profunditat per reduir els nivells de nitrogen a la sang, encara no ets conscient del món mí gic que viu tant a prop nostre, sota l’aigua. I ja esperes una altra oportunitat per submergir-te després de la posta de sol.

Koh Tao underwater

Koh Taoh underwater IMG_2830 Koh Tao underwater Koh Tao underwater IMG_2364

Tot això i molt més (open water, advance, rescue, dive master PADI) al New Heaven Dive School al sud de l’illa de Koh Tao, amb els millors professionals.
http://www.newheavendiveschool.com/

1 comment

  1. Marc

    #marededeusenyor!!! Quina enveja més dolenta que tinc ara mateix!!! aaaaaaaaaaaaaaaargggg!!!!

    que guapooooooooooooooooooooo!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.