I Congrés de Volta al món

I Congrés de Voltí  al Món

Què és un Congrés de Volta al món?

Doncs un espai de trobada d’aquelles persones interessades en els viatges de volta al món. Un punt d’intercanvi on els que ja han viatjat expliquen els seves experiències:

32 bloggers viatgers
32 punts de vista
32 experiències
32 somnis complerts

Si tu ets una d’aquelles persones, que ves per on, alguna vegada t’ha passat pel cap fer un parèntesi (o directament deixar-ho tot i marxar), posar en solfa un somni o simplement tens curiositat i t’agrada viatjar, el 9 d’abril tens una bona oportunitat per aprendre, compartir i descobrir tot el què hi ha darrera d’un fascinant viatge com aquest. I tot, de la mí  de persones normals, com tu o jo, o ell o ella… que un dia van prendre la decisió de fer-ho.

í‰s un esdeveniment únic a la ciutat de Barcelona, que compta amb la col·laboració del Saló Internacional del Turisme a Catalunya SITC 2011. El Congrés tindrí  2 blocs ben diferenciats: el bloc del matí­, amb informació útil i prí ctica per a fer una volta al món i el bloc de la tarda, organitzat per continents/paí¯sos.

Ho organitza el Club de Viatges, encapçalat pels hiperactius i apassionats viatgers Marc i Mireia.

Club de Viatges

1 comment

  1. mireia

    ETS MOLT GRAN TIUUUUU!!!!

    MOLT GRAN!!!

    Merci crack, que tinguis molta sort amb els visats ;)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.