Viatjar amb pares

Les famoses guies Lonely Planet tenen una publicació de ”viajar con hijos“… però no en vaig trobar cap de viatjar amb pares… de fet no era necessí ria però mai se sap com pot anar :)

Però si quan tens 13 o 14 anys només esperes fer-te gran per anar de vacances amb els amics, tenir cotxe, etc. arriba una edat (uiuiui que transcendental) que torna a venir de gust viatjar amb els pares. I com que hi ha pares i pares, i viatges i viatges, cada cas és un món.
I quan uns pares de que de petit ja t’han portat amunt i avall amb una tenda de campanya, però que a més a més ja t’han fet néixer a un altre paí­s, i que després t’han deixat la llibertat de viatjar on i quan volgués, segurament viatjar amb ells serí  sempre un plaer.

La guia de viatjar amb pares hauria de donar consells i recomanacions, llocs destacats, aspectes a tenir en compte… però no és necessari. Si bé hi ha activitats que ja no es poden fer o allotjaments que l’esquena ja no tolera (segur que és l’esquena?), o caminates infinites, la majoria de coses es poden fer amb tota normalitat… fins i tot un trekking a la selva amazònica!

Sempre cal afegir-hi una dosi de paciència, dues de bon humor i molta calam i tranquil·litat. Els viatges són per passar-ho bé i no per estar discutint tot el dia.

Així­ que no desaprofiteu el temps i ni que des de petits volguéssiu viatjar sols, treure’s el carnet i marxar amb cotxe, potser no és tard per tornar-ho a fer. En el meu cas, immillorable!!

I si, hi falta també una germana, però amb ella i els amics, ens trobarem més endavant!!

p.d: i jo, com si tingués 6 anys, li segueixo preguntant al meu pare… “i això per què és així­?” jejejeje

10 comments

 1. Toni

  Fantí stic! Francesc, felicitats. Que bé :-)

  Una abraçada, extensible als pares, als quals no conec però que amb el que transmets en el post ja en faig prou. Endavant!

 2. Maria

  No oblidis les teves estimades cosines que han compartit campings amb tu…Quina enveja que fas. Diverteix-te molt i fins aviat cosinet!

 3. francesc

  Grí cies Toni :)

  Si Maria, em deixo un munt de gent jejeje però és tant fí cil com preguntar-me on seré el mes que ve o d’aquí­ dos mesos, agafar l’avió i venir, serí s benvinguda ;)

 4. Gloria Balague

  Es que tens uns pares molt xulos!

 5. Laura

  Es que si comecem: viatjar amb cosines, amb tietes, amb tota la familiada que som haurien de fer una colecció de guias. De fet estem bastant acostumats a viatjar amb familia i sempre ens ha anat be. Xesco, segur que el teu pare quan l’hi preguntas algo sempre t’ho explica ( o sapiga o no)

 6. Laia

  I no t’oblidis de viatjar amb Antònia Font de fons. Una abraçada i gaudeix d’aquest fantí stic any.

 7. francesc

  Si Laura, jejeje és el que té tenir una Gran famí­lia!!!

  Laia, ahir per casualitat estava fent un ví­deo de la carretera mentre conduí¯a, i efectivament, sonava Antònia Font ;)
  Una abraçada!!

 8. Paco Balague (el tiet)

  No si tothom sabrí  el que és viatjar amb els nebots…
  Xesco, espero que la Maria i l’Ainhoa si mai fan una guia similar diguin el mateix dels seus pares..
  Una abraçada i Bon Viatge

 9. rits

  doncs la podries escriure tu aquesta guia!

 10. CONXA

  ES QUE TENS UNS PARES FANTASTICS !!!!!!!!!!!!!!!!!! MIL PETONS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.