San Francisco, Califòrnia

Vaig arribar a San Francisco bastant dora al matí­, i la Clara, el meu contacte aquí­, estava recollint les coses del seu pis compartit perquè ja era el seu últim dia a la ciutat. Em va deixar la bicicleta i vaig estar voltant per tot arreu… el pont, el centre, els parcs… Al haver-hi estat feia 5 anys, m’orientava de seguida i les pujades i baixades constants de la ciutat, les solucionava amb els portabicis dels busos. Això si, val 2 dòlars, i no tornen canvi… com que no ho sabia, vaig posar un bitllet de 5 i el conductor encara riu ara :(

San Francisco San Francisco San Francisco San Francisco San Francisco San Francisco

San Francisco té un microclima particular, i al sol s’estí  molt bé però en general fa molt fred, tot i ser estiu. I al pont Golden Gate, sovint ple de boira, la temperatura era de 10 graus. Uns dels souvenirs més comprat són els forros polars, ja que molta gent no s’espera que a l’estiu hi faci aquest fred…

San Francisco San Francisco San Francisco San Francisco San Francisco San FranciscoSan Francisco San Francisco San Francisco San Francisco San Francisco San Francisco

Em va sorprendre la gran quantitat de rodamons/vagabunds i personatges pintorescos que hi ha, i molts amb el tí­pic carro de la compra ple de trastos… i això que la ciutat no és la més adequada per anar empenyent un carretó carrers amunt i avall…

San Francisco San Francisco San Francisco San Francisco San Francisco San Francisco San Francisco San Francisco San Francisco

3 comments

 1. Laura

  Em sembla que era Mark Twain (o si no algun escritor) que va dir que el hivern mes fret de la seva vida va ser un estiu a San Francisco. Jo vaig estar al agost i em vaig pelar de fret.

 2. Gloria Balague

  L’any que el Fede i la iaia van fer el viatje a Chicago i vam anar a SF vam ser uns dels que es van comprar el forro polar!

 3. francesc

  doncs així­ és Laura… diuen a l’Octubre s’estí  molt millor.

  Jajajaja ja em sonava la història Glòria!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.