Cap a Chicago i San Francisco, EUA

No estava previst passar pels Estats units, però hi ha dos motius principals que m’hi han acabat portant. En primer lloc, la idea era volar de Lima a Nova Zelanda, que valia quasi 1500 €. Però a l’incloure també Ecuador a la ruta (que tampoc estava previst) la majoria de vols Ecuador — Nova Zelanda feien escala a Los Angeles (els més barats), així­ que el propi vol em portava cap al Nord.

El segon motiu, estí  relacionat amb les persones, amb els tiets que viuen a Chicago i que són gran part del motiu que em va portar a plantejar el viatge seguint els meus contactes dels 6 graus de separació, ja que des de sempre han tingut amics i coneguts que viatjaven a Barcelona i jo els acompanyava, els recollia a l’aeroport, etc. i a més a més, ells tenen contactes arreu del món, consideració important :)

Però sobretot perquè a Chicago m’hi sento com a casa, hi he passat llargues temporades, treballant de paleta, fent recerca a la universitat, aprenent i perfeccionant l’anglès, corrent pel llac Michigan, etc. i tots els dies a casa del Peder i la Gloria valen or!!

Així­ que mirant combinacions de vols, de Quito a Chicago 500€ i de Chicago a Nova Zelanda 600€. Però com que aquest últim tram feia escala a San Francisco, si els comprava separats, podia passar uns altres dies a Califòrnia, i en aquesta ocasió visitar el Parc Nacional de Yosemite.

El cercador de vols barats Trabber.cat m’ha anat molt bé per anar buscant i provant combinacions de vols, comprats amb un mes i mig d’antel·lació.

Chicago

“A més a més, viatjar als EUA és possible sense el visat convencional. Podem estalviar-nos diners i temps amb el formulari ESTA. Podem trobar la informació completa en aquesta guia

3 comments

 1. Tomàs

  Hola Francesc,
  Pel que llegeixo al teu blog veig que anirí s a NZ aviat, no? Ves preparat pq ara és ple hivern. Ho hi vaig passar a finals de maig fins a mitjans de juny i la rasca era ja més que considerable a l’illa sud. Malgrat tot, un gran pais NZ amb paisatges al·lucinants.
  Salutacions des de Beijing,
  Tomí s

 2. francesc

  Hola Tomí s!

  doncs si, fa un dia lletjot, plou i bastant fred. Sembla qu el’hivern fort ja ha passat i s’acosta la primavera però jo encara enganxo fred jejeje

  Que vagi molt bé per Xina!!

  Salutacions!

 3. Gloria Balague

  Gracies carinyo!! Per nosaltres tambe els dies que et tenim aqui son estupendos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.