Quito, Mitad del mundo i Cotopaxi

Seré pesat i repetitiu, però altra vegada, i ja en van moltes, una gran ciutat i capital de paí­s m’ha encantat!! També deien que era molt insegura i perillosa, però Quito és realment encantadora, ben arreglada i en una posició geogrí fica privilegiada. Els 2800 m. d’alçada no t’ofeguen i permeten passejar tranquil·lament.

Quito - Ecuador Quito - Ecuador Quito - Ecuador Quito - Ecuador

A 20 minuts, hi ha el poble Mitad del Mundo, per on literalment han dibuixat la lí­nia de l’Equador al punt geològic exacte… i fins hi tot travessa una esglèsia :)

Quito - Ecuador Quito - Ecuador Quito - Ecuador Quito - Ecuador Quito - Ecuador Quito - Ecuador

I una mica més lluny, hi ha el Parc Nacional del Cotopaxi, un volcí  actiu de més de 5800 m. d’alçada… però que quan hi vam anar feia molt mal temps i només vam veure’n els núvols perpetus que l’envolten, i vam poder passejar per la laguna Limpiopungo. Aquí­ una crònica d’uns que hi van poder pujar.

Laguna Limpiopungo - Cotopaxi Laguna Limpiopungo - Cotopaxi Laguna Limpiopungo - Cotopaxi Laguna Limpiopungo - Cotopaxi Laguna Limpiopungo - Cotopaxi Laguna Limpiopungo - Cotopaxi Laguna Limpiopungo - Cotopaxi

Queda pendent la visita al Llac Quilotoa!

Quilotoa
Foto: wikipèdia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.