Argentina, futbol i educació

Sembla ser que el Ministre d’Educació d’Argentina permetrà i facilitarà que les escoles retransmetin els partits més importants del proper Campionat del món de futbol. Un dels principals motius és que a Argentina el futbol és un esdeveniment molt important i que així s’evitarà l’absentisme durant los hores que tinguin lloc aquests partits… i a més a més, si es vol, es podrà “utilitzar de manera didàctica”…

“Es un hecho cultural muy importante, negarlo sería negar una realidad porque el partido se verá en las oficinas, en dependencias públicas, así que está bien que entre en las escuelas. Ver el partido en la escuela significa invertir dos horas de la clase, y no ir significa perder seis horas”. Alberto Sileoni, Ministre d’educació del país.

I molt interessant l’editorial del Diario La Jornada, “en la Patagonia desde 1954”, que el dedicava íntegrament a aquest tema:

Evidentment, tot depèn de com es miri… però els qui no som grans fanàtics del futbol segur que trobaríem altres històries d’actualitat per “utilitzar pedagògicament”…

+ info a Educared i lv6.com .

“Ver el partido en la escuela significa invertir dos horas de la clase, y no ir significa perder seis horas”

1 comment

  1. Fuet-i-Mate

    El Mundial paralitza el país al 100%, les empreses paren i posen pantalles gegants per poder veure els partits de la selecció i evidentment està pressupostada aquesta parada no productiva! Im-Pressionant!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.