Argentina, futbol i educació

Sembla ser que el Ministre d’Educació d’Argentina permetrí  i facilitarí  que les escoles retransmetin els partits més importants del proper Campionat del món de futbol. Un dels principals motius és que a Argentina el futbol és un esdeveniment molt important i que així­ s’evitarí  l’absentisme durant los hores que tinguin lloc aquests partits… i a més a més, si es vol, es podrí  “utilitzar de manera didí ctica”…

“Es un hecho cultural muy importante, negarlo serí­a negar una realidad porque el partido se verí¡ en las oficinas, en dependencias públicas, así­ que estí¡ bien que entre en las escuelas. Ver el partido en la escuela significa invertir dos horas de la clase, y no ir significa perder seis horas”. Alberto Sileoni, Ministre d’educació del paí­s.

I molt interessant l’editorial del Diario La Jornada, “en la Patagonia desde 1954”, que el dedicava í­ntegrament a aquest tema:

Evidentment, tot depèn de com es miri… però els qui no som grans faní tics del futbol segur que trobarí­em altres històries d’actualitat per “utilitzar pedagògicament”…

+ info a Educared i lv6.com .

“Ver el partido en la escuela significa invertir dos horas de la clase, y no ir significa perder seis horas”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.