Pepy Ride, turisme sostenible a Cambodja

He vist que a la web gironina Wikiloc li han donat el premi de Geotourism Challenge 2009 de National Geographic, premi que comparteix amb Pepy Ride, una organització de Cambodja que organitza rutes en bicicleta combinades amb ajuda i cooperació a les comunitats, així­ que estic pensant refer la ruta per passar per Cambodja a conèixer aquesta experiència.

Pepy Tours és un tipus diferent d’organització. Creiem que els viatges han de ser aventurers, educatius i de diversió, però també beneficiar a les comunitats locals. Els nostres viatges són una combinació de turisme d’aventura i responsable del servei d’aprenentatge, de finançar programes educatius en tota Cambodja. Els nostres objectius són oferir aventures educatives i recorreguts en bicicleta al sud-est d’Àsia, que posa les necessitats de la comunitat en primer lloc i exposar un model per a inspirar la gent i els programes al llarg del seu viatge.

Encara que alguns dels nostres viatges d’incorporació de les activitats de voluntariat, es reconeix que el “volunturisme” pot ser perjudicial per al desenvolupament, quan els desitjos dels viatgers es posen davant de les necessitats de la comunitat local. Per tant, hem dissenyat els nostres viatges en lí­nia amb les efectives prí ctiques de viatge voluntí ries que contí­nuament investiguem i reavaluem.

Si voleu aprendre mentre es viatja i donar suport al treball de desenvolupament responsable, estarí­em encantats de tenir-vos amb nosaltres: Pepy Ride

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.