Orientacions per a fer la volta al món

Sandra Canudas explicava en aquesta entrevista que era possible fer la volta al món amb un pressupost de 7000 euros, durant un any i sense treballar.

Canudas aplega més de cent consells en el llibre i fa un conjunt de reflexions que li ha donat l’experiència, fins i tot inclou un qí¼estionari perquè cadascú es faci el seu viatge a mida. ”M’he desplaçat per cada paí­s buscant l’autenticitat, ha estat una experiència molt enriquidora, tot i que hi ha hagut moments de tot. Quan em sentia superada per algun problema, només em calia trucar algun amic o familiar i preguntava: “com va tot?”, quan responien:”Com sempre”, era quan m’adonava de la intensitat del que estava vivint, ho valorava i m’ajudava a passar el trí ngol”.

Després d’aquella experiència i altres viatges, va escriure un llibre i va crear la Consultorí­a de Viajes, oferint la seva experiencia a empreses i persones que volen viatjar de manera diferent.

1 comment

 1. Tomàs Gordó

  Hola Francesc,
  En primer lloc, grí cies pel comentari que vas fer al meu blog.
  Ara ja he iniciat el meu somni i després de 15 dies per Argentina i Uruguay només et puc dir que és fantí stic i que tots els dubtes que puguis tenir abans de marxar s’esvaiexen del tot al començar.
  Molta sort en el teu viatge i estic segur que hi haurí  un abans i un després…
  Una salutació des de El Bolson (Argentina)

  Tomí s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.