Orientacions per a fer la volta al món

Sandra Canudas explicava en aquesta entrevista que era possible fer la volta al món amb un pressupost de 7000 euros, durant un any i sense treballar.

Canudas aplega més de cent consells en el llibre i fa un conjunt de reflexions que li ha donat l’experiència, fins i tot inclou un qüestionari perquè cadascú es faci el seu viatge a mida. “M’he desplaçat per cada país buscant l’autenticitat, ha estat una experiència molt enriquidora, tot i que hi ha hagut moments de tot. Quan em sentia superada per algun problema, només em calia trucar algun amic o familiar i preguntava: “com va tot?”, quan responien:”Com sempre”, era quan m’adonava de la intensitat del que estava vivint, ho valorava i m’ajudava a passar el tràngol”.

Després d’aquella experiència i altres viatges, va escriure un llibre i va crear la Consultoría de Viajes, oferint la seva experiencia a empreses i persones que volen viatjar de manera diferent.

One Reply to “Orientacions per a fer la volta al món”

  1. Hola Francesc,
    En primer lloc, gràcies pel comentari que vas fer al meu blog.
    Ara ja he iniciat el meu somni i després de 15 dies per Argentina i Uruguay només et puc dir que és fantàstic i que tots els dubtes que puguis tenir abans de marxar s’esvaiexen del tot al començar.
    Molta sort en el teu viatge i estic segur que hi haurà un abans i un després…
    Una salutació des de El Bolson (Argentina)

    Tomàs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *