Lonely Planet sis graus de separació


Acabo de descobrir per casualitat que les guies Lonely Planet tenen una sèrie de programes anomenats “Seis grados de separación“, i que compartia bastant la meva idea de viatge, però en format show televisiu. Això demostra que moltes de les coses que a un li poden passar pel cap, ja li han passat abans a altres, i més si són guionistes professionals i dirigits pel mateix de Lost.

Però de fet, m’és igual que aquesta idea sigui més o menys original… jo m’he plantejat fer el viatge d’aquesta manera, “jugant” amb la teoria dels 6 graus de separació  (com explico aquí­) i vull provar de dur-ho a la prí ctica. Si ja se li havia acudit a algú abans indica que tampoc no és del tot esperpèntica (o sí­, si n’han fet un show com aquest :) )

Aquí­ podeu veure les ciutats dels diferents episodis que en van fer. I a Google ví­deo es pot veure el capí­tol sencer de Tailí ndia.

I el trí iler de presentació comença dient: “la millor manera de conèixer una ciutat és contactant amb la gent què hi viu… i com que la distí ncia que ens separa entre qualsevol de nosaltres són 6 graus de separació, només cal començar el viatge des de tant sols un punt de contacte.

http://www.lonelyplanet.com/lptv/

2 comments

  1. Asier

    ¿Y que mas dí¡ que no seas tu el que lo ha hecho primero? Pero para ti es la primera vez que lo haces de esta manera y eso es lo importante ;-) !!! Como te lo vas a pasar!!!

  2. francesc

    jajajaja pues si, no me preocupa nada :)

    I nuevos proyectos que iremos compartiendo, que se rí­a Lonely Planet!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.