Lloguer directe d’habitacions arreu del món

Air BNB “travel like a human” és un lloc per buscar, trobar i oferir, habitacions per pocs dies. Enlloc de llogar tot un apartament, que sovint es lloguen per setmanes, o estar en alberg compartint habitació amb 10 persones més, o dormint a un sofí  de Couchsurfing, aquesta web permet trobar habitacions arreu del món (de diversos preus).

La revista Time Magazine ho anomenava l’Ebay dels allotjaments, un mercat online on qualsevol persona (particulars o empreses) poder llogar aquella habitació que no fan servir. Es basa en un sistema de reputació i recomanació, a partir de les valoracions d’altres usuaris. Hi ha habitacions normals, apartaments  de vacances, bed&breakfasts, castells, cases dalt dels arbres, o altres allotjaments tradicionals o no convencionals.

Per exemple, buscant Chile, he trobat aquesta magní­fica casa de tres habitacions, al marge d’un penyassegat amb vistes al Pací­fic (per 150$ la nit) o la segí¼ent, que per tant sols 25 $ (tot i que l’habitació és petita) pots dormir a una casa del segle passat amb piscina i jardí­ d’orquí­dees, a tant sols una hora de Valparaiso.

Aquesta pot ser una opció a tenir en compte, doncs a vegades pel preu d’un alberg, pots tenir més tranquil·litat i conviure directament amb gent del paí­s.

http://www.airbnb.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.