Els voltants de Tallinn i la ciutat alta

Tallinn Estonia Rutabaobab

El segon dia a Tallinn va començar amb la visita a la torre de telecomunicacions que es va crear als anys 80, durant les olimpí­ades de Moscow, ja que Tallinn era seu olí­mpica (vela) i calia assegurar les comunicacions amb la resta de Rússia. Té 314 m. d’altura i hi ha un mirador – sala d’exposicions als 170 m., amb un restaurant. Actualment hi ha una exposició de l’espai i cada any s’hi celebra una competició de pujar escales corrents. Les vistes des de dalt són espectaculars, en 360 graus.

Tallinn Estonia Rutabaobab
Tallinn Estonia Rutabaobab
Tallinn Estonia Rutabaobab
Tallinn Estonia Rutabaobab
Tallinn Estonia Rutabaobab
Tallinn Estonia Rutabaobab
Tallinn Estonia Rutabaobab

Després, el guia Artjom de Nordic Guide em va acompanyar per ensenyar-me diferents racons de la ciutat, els diferents edificis de l’època russa, els més moderns, la zona olí­mpica, el Parc de les Cançons on cada 3 anys es celebra el multitudinari festival de cant coral Laulupidu i on va tenir lloc part de la Revolució Cantada.
També vam poder visitar la platja de Tallinn, al barri de Birgitta (Pirita), que a l’estiu s’omple de banyistes (i ara estava tota coberta de neu).
Després vam poder passejar per la part alta de la ciutat, tradicionalment la zona burgesa, on actualment hi ah el Parlament i el Govern.

Tallinn Estonia Rutabaobab
Tallinn Estonia Rutabaobab
Tallinn Estonia Rutabaobab
Tallinn Estonia Rutabaobab
Tallinn Estonia Rutabaobab
Tallinn Estonia Rutabaobab
Tallinn Estonia Rutabaobab
Tallinn Estonia Rutabaobab

Tallinn, Estonia #VisitTallinn #MyTallinn #TallinnCard

A video posted by Francesc Balagué (@fbalague) on

Allotjar-se al Nordic Hotel Forum, és una de les millors opcions per estar en un lloc cèntric (literalment al punt zero de la ciutat), ja que es pot arribar caminant a la part vella, a la part nova i centres comercials, i disposa d’una zona d’spa amb piscina, sauna i jacuzzi realment impressionant. Però a més a més el bufet d’esmorzar és dels més complets que he provat mai!!

Va començar a nevar de forma molt intensa durant els 12 hores segí¼ents, així­ que gaudir de la sauna i piscina de l’hotel era un dels millors plans possibles. Però per als no acostumats a la sauna a vegades la situació es complica. Van entrar dos homes enormes que la seva superfí­cie corporal els permetia absorbir l’impacte de les altes temperatures, i per això no paraven de regar l’estufa com qui rega tomaqueres al mes d’agost… produint un augment del vapor i de la temperatura interna de la sauna (al voltant dels 100 graus) i quan cada inhalació era com respirar foc i la humitat dels cabells començava a bullir, va tocar sortir corrents.

Tallinn Estonia Rutabaobab
Tallinn Estonia Rutabaobab
Tallinn Estonia Rutabaobab
Tallinn Estonia Rutabaobab
Tallinn Estonia Rutabaobab

I aquí­ un ví­deo del Festival

 

Per més informació podeu consultar la Web oficial de Visit Tallinn.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.