Visita tranquil·la a Londres amb nens

Com que ja hi hem estat varies vegades i en aquesta ocasió hi podí­em passar 8 dies visitants amics i coneguts, hem aprofitat per fer una estada tranquil·la i relaxada a la ciutat de Londres. Hi ha tantes coses per fer que voler anar a tot arreu provoca un gran estrès i cansament. Així­ que millor anar poc a poc i fer una bona selecció.

Vam començar passant una tarda de picnic a Hide Park. Però entrant per una part menys coneguda i gaudint de l’exposició temporal exterior al Serpentine Gallery: el Serpentine Pavillion 2015.
Serpentine Pavillion

Una altra activitat relacionada i que pot ser un dia diferent, és el park infantil Memorial Princesa Diana, també a Hide Park. Entrant per la parada de metro Queensway, hi ha una zona d’arbres i ombres molt xula per fer-hi un picnic i molt a prop d’aquest gran parc infantil. Hi ha diferents espais, separats per plantes i arbustos i els dissabtes i diumenges s’ha de fer cua per entrar, perquè als nens els hi encanta! Un gran vaixell pirata per pujar i penjar-se de les cordes, espai de gronxadors, un gran sorral amb aigua, zona de tobogans i passarel·les de fusta, zona d’instruments de percussió gegants, etc.

A l’estiu, també s’obra una ”platja urbana” a l’í rea de l’estadi olí­mpic, la Beach East at the Park però que el dia que hi vam anar estava massificada i sense ni una ombra per protegir-se d’un sorprenent dia assoleiat.

I l’altra zona que sempre val la pena visitar és el South Bank on sovint hi ha actuacions de carrer molt variades, fires gastronòmiques, etc.


I si ja coneixes Londres, podries descobrir Dublí­n.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.