GoEuro t’ajuda a viatjar per Europa

goeuro-rutabaobab2
Tot i que el continent Europeu ofereix una gran diversitat i possibilitats de sistemes de transport per anar d’un lloc a un altre, no és fí cil planificar i organitzar un viatge entre diferents paí¯sos o dins de paí¯sos que no coneixes (quines empreses de busos hi ha a Anglaterra, per exemple), etc.
Vaig quedar realment impressionant del potencial de cerca que té GoEuro per trobar-te diferents alternatives de transport per anar d’un punt A a un punt B. Combinant els trens, busos i avions t’ofereix les diferents possibilitats amb preus i horaris d’una manera rí pida i molt efectiva. Va començar funcionant a Alemanya i Regne Unit i des de fa poc ja estí  disponible pel sistema de transports de tot Espanya i en breu aniran afegint altres paí¯sos. Amb una organització molt clara pot triar veure els resultats de tren, bus o avió, ordenar per preu o per temps de trajecte. A més a més inclou la possibilitat de veure el cost del lloguer de cotxe, que per anar a grans ciutats potser no cal però per regions més allunyades pot ser una bona opció.

Per exemple, he agafat el trajecte de Barcelona a San Sebastií¡n, i no sabia que hi havia un tren per 25€ i que triga poc més de 5 hores. I si t’interessa el resultat ja pots fer la compra del bitllet directament des del portal. Ells no cobren comissió a l’usuari sinó que estableixen acords amb les diferents companyies de transports.
GoEuro-rutabaobab

També t’ajuda a trobar la millor manera d’anar d’un aeroport de Londres al centre de la ciutat o per exemple com anar de Barcelona a Berlí­n (que amb bus són 33 hores i val uns 140 euros, però en avió per 5 hores i 40 euros easyjet t’hi porta). A l’apartat de FAQs pots trobar molta més informació resoldre dubtes sobres el seus serveis.

A mesura que GoEuro vagi incloent paí¯sos, el potencial de cerca serí  espectacular i podrí s trobar les millors opcions entre dos punts d’una manera molt rí pida.

GoEuro nació después de la abrumadora experiencia de intentar planear un viaje como mochilero durante cuatro meses alrededor de Europa. A pesar de que el viaje fue (muy) divertido, planearlo fue complicado, consumió mucho tiempo y fue mucho mí¡s caro de lo que podrí­a haber sido si hubiésemos conocido otras opciones y los costes ocultos de antemano. En consecuencia, GoEuro.es fue creado para proporcionar a los viajeros mí¡s conocimiento, transparencia, control y poder sobre la planificación del viaje. Queremos hacer las reservas de viajes mí¡s fí¡ciles, a la vez que proporcionar la forma mí¡s conveniente de comparar y combinar las diferentes formas de viajar por Europa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.