Promoció Neus Catalanes

Puigmal
Cerdanya Puigmal

Doncs ara que s’acosta la temporada d’hivern i sense saber exactament per quants anys més podrem esquiar al Pirineu, des de Neus Catalanes em fan arribar aquesta promoció de forfait integrat per a les 8 estacions del Pirineu Oriental de la Catalunya Nord. Sota una mateixa marca i un forfait unificat aquesta associació representa les 8 estacions segí¼ents:

– Les Angles
– Espace Cambre d’Aze
– Font-Romeu Pyrénées 2000
– Formiguères
– La Quillane
– Porté-Puyromens
– Puigmal
– Puyvalador

Personalment, conec Les Angles, Font Romeu, Porté-Puymorens i Puigmal. Sent aquesta darrera la meva preferida ja que sovint acumula els millors gruixos de neu, l’entorn és increí¯ble i és una de les zones més tranquil·les i amb menys aglomeracions, i sí­, també molt més barata.

Font Romeu
Vistes de Font Romeu

Ara, fins el 27 de Novembre, Neus Catalanes ofereix una fórmula única, fí cil i barata de gaudir dels esports d’hivern, amb un descompte del 15% pel forfait de temporada. El preu del forfait de temporada d’adult és de 491€ enlloc dels 578€ i el d’estudiant o nen 431€ enlloc dels 508€. I amb la possibilitat de poder triar cada dia un lloc diferent en funció del temps, de la neu o de les ganes que en tinguis.

http://www.neuscatalanes.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.