Creuant la frontera amb dues rodes

Des de que vaig tornar que tenia pendent triar algunes fotos d’aquest moment, i avui ho he pogut fer. Es tracta del pas de frontera entre Vietnam i Tailí ndia, que vaig explicar quan parlava de l’illa de Phu Quoc a Vietnam, i en el qual vam haver d’esperar a que arribés “l’autobús” que al final no va ser… però que ens va permetre veure el dia a dia d’aquest pas de frontera, on com a molts altres llocs d’Àsia, el transport en dues rodes és el més popular. I clar, es tracta de carregar-hi el mí xim de coses possibles per portar d’un lloc a l’altre, en aquest cas de Vietnam a Cambodja i al revés.

Amb dues rodes Amb dues rodes Amb dues rodes Amb dues rodes Amb dues rodes Amb dues rodes Amb dues rodes Amb dues rodes Amb dues rodes Amb dues rodes Amb dues rodes Amb dues rodes Amb dues rodes Amb dues rodes Amb dues rodes Amb dues rodes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.