Última etapa, Moscou

A Moscou em rebia la Maria de CouchSurfing, que tot i el nom, és russa. I L’única cosa que em feia il·lusió d’agafar el metro carregat amb les motxilles i caminar durant més d’una hora per trobar el seu pis, plovent a bots i barrals, era que ja seria l’última vegada que ho hauria de fer. Alguna cosa bona havia de tenir acabar el viatge!!

Moscow Moscow Moscow Moscow Moscow Moscow Moscow Moscow Moscow Moscow Moscow Moscow Moscow Moscow Moscow

Visita a la plaça Roja, amb el Kremlin i la catedral de fons, el museu d’història de la ciutat (amb carnet d’estudiant, entrada a 2 euros).

El metro és espectacular i si portes un mapa a la mà, és fàcil que t’ajudin a agafar la direcció que necessites. Pràcticament cap indicació amb anglès i costa un mica ubicar-s’hi.

Sorprenentment, feia més fred a Moscou que a Sibèria… però res greu. Per sort, després del dia de pluja, dos dies de sol preciosos!!

Els dos dies a Moscou han servit per visualitzar, tranquil·lament i sense pressa, que el viatge s’acabava… ha estat com una primera aterrada, abans d’arribar a Barcelona i també per descansar del llarg trajecte de tren, assimilar hores de jetlag i deixar la motxilla quieta per uns dies.

Moscow

4 Replies to “Última etapa, Moscou”

 1. Uf! Sembla mentida que ja estiguis acabant. Tant de temps, de llocs, de persones, d’experiències… I ja tornes. Ves païnt, a poc a poc. Com és aquest procés? Quan hagis tornat, tinc moltes ganes de veure el pòsit, estic segur que dens i profund. Una abraçada. I cuida’t en aquesta recta final! :-)

 2. Benvingut Francesc,

  Aquesta gran experiència ja forma part inseparable de tu i ningú mai te l’esborrarà de la teva memòria.

  Ara gaudeix de la família i dels amics que temps tindràs d’aterrar en aquesta part del món, el nostre. Prente temps per pair poc a poc tots i cadascun dels records i de les experiències viscudes.

  Una abraçada,

  PD: Demà farà 6 mesos de la meu retorn, encara em trobo aterrant i molts cops no tinc clar que deixi de fer-ho!

  Tomàs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *