la volta al món com un llarg embarí s

La volta el món, un embarí s

Un llarg viatge de volta al món es podria comparar amb el procés invers d’un llarg embarí s; si en la gestació s’espera 9 mesos a que succeeixi “alguna cosa” i et canvií¯ la vida, en un llarg viatge comencen a succeir des del primer moment. En el moment de prendre la decisió de viatjar, et comença a canviar la vida… i cada dia que passa és una nova experiència, una nova aventura. I en la majoria dels casos, el darrer dia, quan tot s’acaba, és un dels menys esperats, al contrari que en l’embarí s.

De totes maneres, de ben segur que els dos processos tenen una cosa en comú, sigui en un sentit o en l’altre, els dos són mí gics i et canvien la vida per sempre!

Basada en la foto de Coolkalun amb llicència Creative Commons.

2 comments

  1. Jordi

    Hola Francesc!! Grí cies pel comentari… vaig seguint el teu Bloc, precisament ara que estí s pels meus millors dies del viatge, jo ho vaig fer al revés i vaig començar amb el Transsiberií . Disfruta els teus últims dies! Ja et vaig veure el dia de la Mostra de Turisme per Skype, i recordo que varem coincidir en una entrevista a la Cadena Ser, que guay!

    Tens raó que el record del viatge es lo millor, segur que fan la tornada menys dura del que em pensava… però dies com la Mostra o anar mirant Blocs per aquí­, donen ganes de tornar a agafar la motxilla, eh?? Buffff!

    Bé, disfruta molt el Transsiberií !! I una abraçada ben forta!

  2. Laura

    En el teu cas es un embarí s d’elefant… Nosaltres ja tenim ganes de que tornis (al menys uns quants dí­es!!!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.