Krabi i illes Andaman

Krabi - Thailand

Em feia grí cia banyar-me en aquest costat del mar, i ja ho he fet, i en un entorn inigualable, les illes i platges del voltant de Krabi. A mi m’encanta el mar i és una sensació especial cada vegada que nedes en un mar diferent, en aquest cas el Mar d’Andaman, entre índia i Tailí ndia.

En Mark (Krabi Autrement)ens acull a casa seva i ens porta a passejar amb els seus turistes. Visitem les illes de Chiken Island i Koh Poda que són de postal. Però també ho pensen les desenes de turistes que poblen aquestes platges paradisí­aques (al bell mig de la temporada alta).

Espectacular els racons per fer escalada en roca directament sobre el mar!!
També visitem el Temple Wat Tham Sua que per pujar-hi calen 1300 esglaons, i en ple sol és matador… però a dalt les vistes de la zona són espectaculars i ves per on, hi ha una font elèctrica d’aigua fresca i gratuí¯ta!!

Amb motoreta, visitem Ao Nang i Railey. Tot i ser ”molt turí­stic” la platja de Railey val molt la pena. I surt més barat anar amb moto de Krabi a Ao Nang, i allar agafar la barqueta, que directament des de Krabi amb barca. Però si no teniu ningú conegut a Krabi, potser val més la pena allotjar-se a Ao Nang…

Krabi - Thailand Krabi - Thailand Krabi - Thailand Krabi - Thailand

Krabi - Thailand Krabi - Thailand Krabi - Thailand

Krabi - Thailand Krabi - Thailand Krabi - Thailand Krabi - Thailand

Krabi - Thailand Krabi - Thailand Krabi - Thailand Krabi - Thailand Krabi Thailand Krabi - Thailand Krabi - Thailand Krabi - Thailand Krabi - Thailand

Krabi - Thailand

Krabi - Thailand Krabi - Thailand

Krabi Thailand Krabi Thailand Krabi Thailand Krabi Thailand Krabi Thailand Krabi Thailand Krabi Thailand Krabi Thailand Krabi Thailand Krabi Thailand Krabi Thailand Krabi Thailand Krabi Thailand Krabi Thailand Krabi Thailand

Krabi Thailand Krabi Thailand Krabi Thailand Krabi Thailand Krabi Thailand Krabi Thailand Krabi Thailand Krabi Thailand

Koh Phi Phi Krabi ThailandKrabi Thailand Krabi Thailand

En Marc, sempre que va a les platges de les illes, s’emporta un sac ple de brossa que els altres hi deixen… però sembla que al ritme que van, s’avoca més brossa que la que ell pot recollir :(

Krabi Thailand Koh Phi Phi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.