Chiang Mai

Chiang Mai (nord de Tailàndia) és d’aquelles ciutats on t’hi podries estar dies nomes passejant, llegint… Però si vols acció, tampoc te l’acabes! Trekking, rafting, mountain bike… De tot!! I quin mercat, ai mare, quin mercat!!! aaah i el parc, i els temples… hi ha de tot :)

A Chiang Mai vaig poder trobar-me de nou amb Michel Bauwens, el fundador de la P2P Foundation, amb qui vam estar parlant de Tailàndia, de P2P, d’educació…

Després de quasi un mes a Tailàndia encara no havia fet cap massatge, i a Chiang Mai vaig trobar el lloc adequat; Lila Massage, que a part de ser un lloc quasi de luxe i professional, ajuda a la reinserció de dones penitenciaries amb un gran esforç de formació (en massatge i estètica).

Com a curiositat, destacar que molta gent que vol estar més d’un mes a Tailàndia, utilitza els serveis de visa exprés, per sortir a Laos i tornar a entrar i renovar així el visat de Tailàndia. Hi ha empreses que ho fan en menys de 24 hores… Vas amb una minivan a la frontera, creues i el dia següent tornes a entrar i cap a Chiang Mai.

Chiang Mai - Thailand Chiang Mai - Thailand Chiang Mai - Thailand Chiang Mai - Thailand

Chiang Mai - Thailand Chiang Mai - Thailand Chiang Mai - Thailand Chiang Mai - Thailand Chiang Mai - Thailand Chiang Mai - Thailand Chiang Mai - Thailand Chiang Mai - Thailand Chiang Mai - Thailand Chiang Mai - Thailand Chiang Mai - Thailand Chiang Mai - Thailand Chiang Mai - ThailandChiang Mai - Thailand Chiang Mai - Thailand Chiang Mai - Thailand Chiang Mai - Thailand Chiang Mai - Thailand

Chiang Mai - Thailand Chiang Mai - Thailand Chiang Mai - Thailand Chiang Mai - Thailand Chiang Mai - Thailand Chiang Mai - Thailand Chiang Mai - Thailand Chiang Mai - Thailand Chiang Mai - Thailand Chiang Mai - Thailand Chiang Mai - Thailand Chiang Mai - Thailand Chiang Mai - Thailand Chiang Mai - Thailand Chiang Mai - Thailand Chiang Mai - Thailand Chiang Mai - Thailand Chiang Mai - Thailand Chiang Mai - Thailand Chiang Mai - Thailand Chiang Mai - Thailand

Chiang Mai - Thailand Chiang Mai - Thailand Chiang Mai - Thailand

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.