Les sandí lies


Poques vegades he parlat de què porto a la motxilla, tot i que en vaig fer un ví­deo al principi i allí  hi estí  tot, menys les coses d’hivern que ara ja he enviat a casa… i per tant ara cada dia camino amb sandí lies. I no se m’acut un lloc millor que fer un gran homenatge a aquest calçat tant i tant còmode. El meu tiet Josep Maria, quan començava a fer una mica de calor, abril o maig, ja se les posava i fins a finals de setembre o octubre, no se les treia!!

Les primeres que vaig tenir d’aquest model de Timberland, em van durar 10 anys… em van acompanyar a totes les colònies de monitor, casals d’estiu, viatges, excursions… i quan es van gastar (després de 10 anys!!!) vaig comprar les mateixes i aquí­ estan, més resistents que mai.

Quan les vaig comprar per primera vegada, eren una mica més cares que les altres, i quasi les úniques que protegien els dits dels peus… ara ja n’hi ha de totes marques i colors però el confort i resistència d’aquestes, no l’he torbat en cap d’altres que he provat (Teva, Keen, Salomon…). Així­ que per molts més anys durin!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.