Bangkok, Tailí ndia

Bangkok m’ha encantat. M’ha rebut en Panu, el meu contacte aquí­, i a través d’ell he pogut conèixer aquesta gran ciutat (més de 10 milions d’habitants) d’una manera més tranquil·la. La ciutat combina modernitat i tradició amb l’esperit viu del carrer, dels mercats i del riu… una gran combinació. Moltes oportunitats professionals i d’oci. Ahhhh i el menjar!!! un dels millors del món, si senyor (cuina tailandesa)!! però mentre pensava això i veia el preu de les gambes per menys d’un euro, enyorava el pa amb tomí quet i pernil!! (és que no es pot tenir tot, que diuen!).

Algunes fotos en blanc i negre, que en ressalten aquests moments.

Bangkok bn

Bangkok bn Bangkok bn Bangkok bn Bangkok bn Bangkok bn Bangkok bn Bangkok bn Bangkok bn Bangkok bn Bangkok bn Bangkok bn Bangkok bn Bangkok bn Bangkok bn Bangkok bn Bangkok bn Bangkok bn Bangkok bn Bangkok bn Bangkok bn Bangkok bn Bangkok bn Bangkok bn Bangkok bn Bangkok bn Bangkok bn Bangkok bn Bangkok bn Bangkok bn Bangkok bn

I una nota de color, visitant el Temple Wat Saket (golden mountain):

Bangkok Golden Mountain Wat Saket

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.