Parlem de viatges?

T’agrada viatjar? T’agradaria parlar de viatges? Creus que pot ser interessant una trobada informal on compartir idees i experiències sobre els nostres i els seus viatges? Doncs d’això es tracta, intercanviar idees, impressions, experiències d’aquelles persones a qui agrada viatjar, aquells qui ja han fet la volta al món o aquells que la volen fer.

Quan buscava informació, de seguida vaig trobar un munt de blogs documentant viatges d’aquest tipus… i al contactar amb els seus autors, de seguida es mostraven oberts a quedar un dia i xerrar tranquil·lament per respondre tots els dubtes que pogués tenir. Però si alhora, aquesta conversa la poguéssim tenir amb més gent interessada, encara millor. I així­ va sorgir la idea de fer aquesta trobada, que serí  el dia 4 de Febrer de 2010 a la Llibreria Altaí¯r amb la participació de Marc Serena, periodista i viatger, i dels autors del blog Viatge365, Marc Elena i Mireia Salvador.

A més a més, vaig crear un altre blog que recull enllaços cap a blogs de viatges i viatgers; deviatges.com

Al Via Lliure de RAC1 tembé en van parlar:

T’hi apuntes?

2 comments

 1. Tomàs Gordó

  Hola Francesc,

  M’encataria participar en aquesta trobada tan interesant del dia 4 de febrer, però jo per aquelles dates voltaré pel sud de Xile o Argentina.

  Felicitats per la idea.

  Tomí s

 2. francesc

  Hola Tomí s,

  Esperem que a la teva tornada puguis participar i explicar les teves pròpies experiències :)

  I aviat ens anirem trepitjant els talons :)))

  Salutacions!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.