“Viatjar és complir l’aspiració d’un estiu etern”

Amb aquest tí­tol, es publica avui a El Periódico l’entrevista a l’escriptor Gabi Martí­nez.

Quan era petit, els llibres d’aventures van despertar en Gabi Martí­nez (Barcelona, 1971) la curiositat pels mons exòtics i l’aventura. Després d’estudiar periodisme, no va renunciar a aquest aspecte de la seva vida i es va llançar a viatjar, primer amb Interrail per Europa i després a llocs llunyans. Ha publicat Sudd (Alfaguara), ambientada al sud del Sudan, i Los mares de Wang (Alfaguara), un recorregut per la costa de la Xina en companyia d’un xinès de l’interior anomenat Wang. Pròxim objectiu, Austrí lia.

Llegeix la resta de l’entrevista (pdf)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.