Nord d’Argentina, Jujuy

Vaig passar directament de Cafayate a Tilcara, més amunt de Salta i de Salvador de Jujuy perquè volia anar directament a visitar aquests pobles, i a Salta ja hi havia estat… era una mica arriscat per la combinació de busos que havia de fer, comprar el bitllet per anar a Chile de nou, que m’hauria de recollir un dia a les 9:00 del matí al mig d’una carretera… però finalment tot va anar quadrant, busos més i busos menys… i ja soc a Chile, al desert d’Atacama.

Però els dies al nord d’Argentina van donar molt de si i és una zona espectacular, de clima sec i àrid.

Visita a les Salinas Grandes, que ja es troben direcció al Pas de Jama, que hi tornaria el dia després per anar cap a Chile. Les fulles de coca no són droga, i passant dels 4200 m. d’alçada encara menys!
Salinas Grandes Jujuy Salinas Grandes Jujuy Salinas Grandes Jujuy Salinas Grandes Jujuy

I caminata pel cerro de los siete colores de Purmamarca i vista de vicunyes (un tipus de llama).

Purmamarca - Cerro siete colores Purmamarca - Cerro siete colores Purmamarca - Cerro siete colores Purmamarca - Cerro siete colores Purmamarca - Cerro siete colores Purmamarca - Cerro siete colores Purmamarca - Cerro siete colores

El hostel de Tilcara, El Burrito, era molt familiar, i a part de bastant de fred en general al poble, em va encantar!

Salinas Grandes Jujuy Purmamarca - Cerro siete colores

6 comments

 1. tere

  unes fotos més que magnífiques. Magnes!!!

 2. Joan

  Les fotos boníssimes!

 3. francesc

  M’alegro que us agradin, moltes gràcies!!
  Una abraçada!!

 4. CONXA

  SEMPRE PENDENT DEL TEU CAMINAR.MOLTA SORT I CUIDAT MOLT.T’ESTIMEM

 5. Fuet-i-Mate

  Tota aquesta zona és senzillament excepcional. Reconec que per qui només ve 2 setmanes a Argentina i no hi ha estat mai, li cridi més l’anteció el pack Iguazú-PenínsulaValdés-Perito Moreno, però tot el nord d’Argentina et descobreix un altre país.
  Jo hi vaig anar fa 3 anys, quan encara no m’havia acostumat a viure a Buenos Aires, ara tinc ganes de tornar-hi per dos motius: un per veure si tot segueix igual o ja està més massificat (cosa que em temo que és) i dos per depurar-me dels porteños!
  Vaig a seguir llegint una mica més del teu blog recient descobert
  Petons
  Ares

 6. francesc

  A mi em va encantar :)
  La Patagònia i el sud també tenen racons impressions.

  Moltes gràcies pels comentaris!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.