Nord d’Argentina, Jujuy

Vaig passar directament de Cafayate a Tilcara, més amunt de Salta i de Salvador de Jujuy perquè volia anar directament a visitar aquests pobles, i a Salta ja hi havia estat… era una mica arriscat per la combinació de busos que havia de fer, comprar el bitllet per anar a Chile de nou, que m’hauria de recollir un dia a les 9:00 del matí al mig d’una carretera… però finalment tot va anar quadrant, busos més i busos menys… i ja soc a Chile, al desert d’Atacama.

Però els dies al nord d’Argentina van donar molt de si i és una zona espectacular, de clima sec i àrid.

Visita a les Salinas Grandes, que ja es troben direcció al Pas de Jama, que hi tornaria el dia després per anar cap a Chile. Les fulles de coca no són droga, i passant dels 4200 m. d’alçada encara menys!
Salinas Grandes Jujuy Salinas Grandes Jujuy Salinas Grandes Jujuy Salinas Grandes Jujuy

I caminata pel cerro de los siete colores de Purmamarca i vista de vicunyes (un tipus de llama).

Purmamarca - Cerro siete colores Purmamarca - Cerro siete colores Purmamarca - Cerro siete colores Purmamarca - Cerro siete colores Purmamarca - Cerro siete colores Purmamarca - Cerro siete colores Purmamarca - Cerro siete colores

El hostel de Tilcara, El Burrito, era molt familiar, i a part de bastant de fred en general al poble, em va encantar!

Salinas Grandes Jujuy Purmamarca - Cerro siete colores

6 Replies to “Nord d’Argentina, Jujuy”

 1. Tota aquesta zona és senzillament excepcional. Reconec que per qui només ve 2 setmanes a Argentina i no hi ha estat mai, li cridi més l’anteció el pack Iguazú-PenínsulaValdés-Perito Moreno, però tot el nord d’Argentina et descobreix un altre país.
  Jo hi vaig anar fa 3 anys, quan encara no m’havia acostumat a viure a Buenos Aires, ara tinc ganes de tornar-hi per dos motius: un per veure si tot segueix igual o ja està més massificat (cosa que em temo que és) i dos per depurar-me dels porteños!
  Vaig a seguir llegint una mica més del teu blog recient descobert
  Petons
  Ares

 2. A mi em va encantar :)
  La Patagònia i el sud també tenen racons impressions.

  Moltes gràcies pels comentaris!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *