Vibram Fivefingers barefoot

5fingrs-2

M’encanta anar descalç i a Brasil que hi fa calor durant pràcticament tot l’any és molt més fàcil… però mai m’havia acabat de decidir per provar les Vibram Fivefingers. Així que quan me les van enviar per provar i les vaig portar el primer dia, em van donar molt bones sensacions. Si bé el primer dia no s’haurien de portar durant massa estona, com que a Chicago hi ha moltes coses per veure, la caminada va ser monumental i encantat amb la comoditat de les Spyridon LS, que tot i estar molt pensades per córrer, muntanya i outdoors, a la ciutat també són molt pràctiques. Són típiques i reconeixibles a l’instant per tenir la forma dels 5 dits del peu, però alhora amb una sola extremadament minimalista per emular al màxim el fet de caminar descalç.

5fingrs

Són molt flexibles i s’adapten molt bé al peu sense haver de portar mitjons (molt útil a l’estiu). Al desert d’Arches National Park i voltant per altres parcs nacionals, com Grand Teton o Yellowstone, van ser un dels calçats estrella per estar pel camping, passejades i fins i tot per conduir tantes hores.

5fingrs-3

5fingrs-4

5fingrs-5

5fingrs-6

Com podeu veure n’hi ha de molts tipus diferents… més urbanes, més de running, per golf, de nen, de dona o d’home… Jo no he tingut mai cap problema per portar-les molta estona, però per precaució a l’inici millor provar-les poca estona ja que no tothom està igual d’acostumat a caminar descalç i la planta dels peus, els genolls i altres articulacions se’n poden ressentir.

5fingrs-7

1 comment

  1. Tuareg

    Tot i que al principi poden doner una sensació estranya als dits, quan t´hi acostumes, són força confortables. Per a mi, estan aprovades.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.