Visita a l’escola Tres Pins

Des de que els nens i nenes de 3r de primària de l’escola Tres Pins de Vallromanes van descobrir el meu blog i van començar a deixar-hi comentaris i fins hi tot a fer activitats de classe relacionades amb aquest viatge, de la mà de la seva mestra Aïda, tenia molt clar que al tornar, els aniria a veure. I així, acabat d’arribar i el seu penúltim dia de classes, els hi vaig anar a ensenyar algunes fotos i a parlar d’alguns dels països que he estat. Va ser un matí molt especial per tots, ells i elles molt nerviosos i emocionats, i jo encantat de poder compartir el què a mi m’agrada amb aquests futurs viatgers :)


[Fotos de Joan Gomà]

Les preguntes que em van fer al desembre passat (post joves viatgers):

Ruta Baobab 3rB from aïda on Vimeo.

One Reply to “Visita a l’escola Tres Pins”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *