uns viatgers molt especials!!

Durant aquest viatge he conegut molts i molts viatgers… gent de tot arreu que per més o menys temps estan viatjant pel món, per un país, per un continent… Si hagués de recollir-los aquí tots no acabaria mai, i no és que no sigui interessant tot el què tenen per explicar però són molts i molts…
Però a Laos, uns d’aquests viatgers em van sorprendre i molt!!

Es tracta de la família Bufard; un matrimoni i tres fills, que degut als horaris incompatibles dels pares, decideixen agafar l’autocaravana i marxar de viatge… i d’això ja fa 3 anys!!! Han travessat la major part dels països entre França i la Xina, per seguir pel sud-est asiàtic, on ara estan una temporada més llarga a Laos.

Les filles, segueixen estudiant, amb els llibres de l’institut i el fill més gran ha volat a França per fer exàmens i preparar l’accés a la Universitat.

Si, tres anys viatjant pel món i educant els fills a la carretera. De tant en tant, l’àvia viatja cap allà on són ells per acompanyar-los durant una temporadeta en les seves aventures… I el gos, que porten sempre amb ells. I també pots fer-ho a través del seu blog: http://bufardtourdumonde.travelblog.fr/

Vols saber una mica més de la seva història? vaig compartir amb ells el moment de dinar, aparcats a l’ombra d’un gran arbre, al pàrquing del temple de Luam Nam Tha:

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.