Cap a Chicago i San Francisco, EUA

No estava previst passar pels Estats units, però hi ha dos motius principals que m’hi han acabat portant. En primer lloc, la idea era volar de Lima a Nova Zelanda, que valia quasi 1500 €. Però a l’incloure també Ecuador a la ruta (que tampoc estava previst) la majoria de vols Ecuador – Nova Zelanda feien escala a Los Angeles (els més barats), així que el propi vol em portava cap al Nord.

El segon motiu, està relacionat amb les persones, amb els tiets que viuen a Chicago i que són gran part del motiu que em va portar a plantejar el viatge seguint els meus contactes dels 6 graus de separació, ja que des de sempre han tingut amics i coneguts que viatjaven a Barcelona i jo els acompanyava, els recollia a l’aeroport, etc. i a més a més, ells tenen contactes arreu del món, consideració important :)

Però sobretot perquè a Chicago m’hi sento com a casa, hi he passat llargues temporades, treballant de paleta, fent recerca a la universitat, aprenent i perfeccionant l’anglès, corrent pel llac Michigan, etc. i tots els dies a casa del Peder i la Gloria valen or!!

Així que mirant combinacions de vols, de Quito a Chicago 500€ i de Chicago a Nova Zelanda 600€. Però com que aquest últim tram feia escala a San Francisco, si els comprava separats, podia passar uns altres dies a Califòrnia, i en aquesta ocasió visitar el Parc Nacional de Yosemite.

El cercador de vols barats Trabber.cat m’ha anat molt bé per anar buscant i provant combinacions de vols, comprats amb un mes i mig d’antel·lació.

Chicago

“A més a més, viatjar als EUA és possible sense el visat convencional. Podem estalviar-nos diners i temps amb el formulari ESTA. Podem trobar la informació completa en aquesta guia

3 Replies to “Cap a Chicago i San Francisco, EUA”

 1. Hola Francesc,
  Pel que llegeixo al teu blog veig que aniràs a NZ aviat, no? Ves preparat pq ara és ple hivern. Ho hi vaig passar a finals de maig fins a mitjans de juny i la rasca era ja més que considerable a l’illa sud. Malgrat tot, un gran pais NZ amb paisatges al·lucinants.
  Salutacions des de Beijing,
  Tomàs

 2. Hola Tomàs!

  doncs si, fa un dia lletjot, plou i bastant fred. Sembla qu el’hivern fort ja ha passat i s’acosta la primavera però jo encara enganxo fred jejeje

  Que vagi molt bé per Xina!!

  Salutacions!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *